[TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Rubrika “Teniški pregled tedna” bo vsako soboto ponudila prelet najodmevnejših zgodb, ki so se zgodile tisti teden. Ob poplavi zanimivih teniški zgodb se rado kakšno spregleda, zato bomo vsak teden preverili, kaj se je dogajalo v preteklih dneh v svetovnem tenisu na turnejah ATP in WTA.

Tennis Racket and Balls - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Kdo še v Torino? Nepodpisane še tri vozovnice

Turnir v Guadalajari je dokončno določil seznam igralk, ki se bodo v Teksasu pomerile na zaključnem turnirju najboljše osmerice, vse bolj pa se zaostruje tudi boj za mesto na zaključnem turnirju v moški konkurenci. Pet igralcev že lahko rezervirajo svojo vozovnico do Torina.

WTA Gudalajara: Sakkarijeva prišla na zaključni turnir, a izgubila finale

Američanka Jessica Pegula je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Guadalajari, prvega turnirja WTA 1000 v Latinski Ameriki. Uspeh na turnirju v Mehiki je komaj drugi naslov med posameznicami za 28-letno Američanko, potem ko je leta 2019 zmagala v Washingtonu. Obenem jo bo popeljal tudi na tretje mesto na svetovni lestvici.

Nemčija brez Zvereva tudi na finale Davisovega pokala v Malago

Nemška teniška reprezentanca bo na finalu Davisovega pokala, ki bo 22. do 27. novembra v Malagi, nastopila brez najboljšega igralca Alexandra Zvereva. “Trenutno ni videti, da bo olimpijski prvak do takrat ponovno pripravljen na igro,” je danes zapisala nemška teniška zveza.

Nadal se vrača na teniška igrišča

Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal bo prihodnji teden nastopil na turnirju Masters ATP 1000 v Parizu, poročanje radia IB3 na Mallorci povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Serena Williamsa komajda odšla in že pravi, da se bo verjetno vrnila

Serena Williams, ena najboljših teniških igralk vseh časov, je zatrdila, da v tenisu najbrž še ni rekla zadnje. Zanikala je, da bi se z nastopom na septembrskem Odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku za vedno poslovila od turnirjev in napovedala, da bo še igrala, poroča Sky Sports.