[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Nova rubrika na Teniškem svetu [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Tennis Coach 1 - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Predstavljamo vam lopar Wilson Ultra 100 V4


Lopar za tenis Wilson Ultra 100 V4.0

Ima povsem nov in bolj atraktiven dizajn, podoben kot ga imajo sedaj vsi Wilsonovi loparji. Obdržali so vse dobre lastnosti predhodnika in ga dopolnil z naketerimi novi tehologijami. 

Je idealna izbira za vse boljše rekreativne igralce in tekmovalce, saj ga odlikuje nižji swing weight ki tako omogoči hiter swing (zamah) in s tem veliko moči in dober spin potencial. Pri mreži se izkaže za izredno stabilnega in dovolj natančnega, Izza zadnje linije pa omogoči dovolj moči in dober spin potencial.

Wilson je v novi izvedbi še izboljšal stabilnost samega loparja, poleg tega pa je v novi sezoni dodal inovativno FortyFive tehnologijo, ki tako kot predhodnica ponuja odlično razmerje med stabilnostjo in fleksibilnostjo.

V novem modelu so uporabili Sweet Spot Channel, ki poveča idealno mesto zadetja in poveča volumen na straneh in tako ohranja stabilnost in razširi Sweetspot.

Lastnosti:
Tehnologija: FortyFive, Agiplast, Sweet Spot channel, Crush zone
Sestava: Carbon fiber
Velikost glave: 645 cm2 / 100 in2
Teža: 300g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 686 mm / 27 in
Grip: Wilson Pro
Profil: 24/26/24 mm
Razporeditev strun: 16/19
Priporočamo napenjanje na: 24kg ± 2kg
Način zamaha (swing style): moderate

Loparji.si cena z DDV: 224,90 €