OP Avstralije: NAGRADNA IGRA v sodelovanju s Tenis Slovenijo

Za uvod v teniško sezono 2023 smo vam v času prvega Grand Slama sezone, Odprtega prvenstva Avstralije, v sodelovanju s Tenis Slovenijo pripravili NAGRADNO IGRO, kateri bo nekdo prejel teniški lopar Babolat Pure Drive Lite 2015 v vrednosti 99 evrov!

Kako do nagrade?

➡️ Všečkaj objavo na FB (TUKAJ).

➡️ Deli objavo na svojem zidu (javno)

➡️ Pofočkaj se v komentar in zapiši, kdo misliš, da bo zmagal na letošnjem Odprtem prvenstvu Avstralije v konkurenci moških in žensk (napoved ne vpliva na končni rezultat nagradne igre)

Nagradna igra traja do petka, 27. januarja 2023.


Več o nagradi, ki jo podarja Tenis Slovenija

Lopar za tenis Babolat Pure Drive Lite 2015 je po karakteristikah zelo podoben standardni različici, bo pa svoj krog našel predvsem pri mlajših igralcih in rekreativcih, ki so si želeli nekaj lažji lopar.

Active Cortex System: ročaj in okvir loparja sta povezana z Cortex damping sistemom, ki filtrira in dodatno blaži vibracije in s tem poveča občutek in udobje. Vendar pa se tudi Cortex sistem razlikuje med modeli. V tem primeru se filtrirajo le nepotrebne vibracije ostajajo pa vibracije potrebne za občutek in to Babolat imenuje Naravni občutek. Tehnologija Cortex je vstavljena na najbolj občutljivo mesto na loparju, med gripom in vratom loparja. S tehnologijo Cortex so se znebili nepotrebnih vibracij in bistveno povečali občutek žoge. Novi Aktivni Cortex sistem nudi še večji občutek za žogo.

Lastnosti:
Tehnologija: Woofer, Cortex
Velikost glave: 645 cm2
Teža: 275g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: Syntec – bel
Profil: 22/25 mm
Razporeditev strun: 16/19
Način zamaha (swing style): moderate, fast