[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Rubrika [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Tennis Coach 1 - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Tokrat vam predstavljamo loparja znamk Wilson in Head.


Tenis lopar Wilson Blade 98 18×20 v9.0

Lopar je bil v osnovi narejen predvsem za kontrolo, vendar pa nudi tako odličen občutek in še izboljša stabilnost samega loparja, saj so v novi izvedbi dodal inovativno FortyFive tehnologijo, ki tako kot predhodnica ponuja odlično razmerje med stabilnostjo in fleksibilnostjo.

Poleg že prej omenjene tehnologije Stable Feel, nova verzija uporablja tudi Direct connect tehnologijo, ki povezuje pokrovček ročaja direktno s karbonskimi vlakni za večjo stabilnost.

Boljši igralci bodo z lahkoto kontrolirali smer udarcev tako na backhand in forehand strani. Lopar ima zelo lahek dostop do spin udarcev, zaradi povečanega mesta zadetja (sweetspot-a) pa lopar omogoča dober volej tudi kadar žogice ne dobite povsem na sredino loparja.

Zaradi spremembe obtežitve, ki je sedaj malce bolj pomaknjena proti ročaju, lopar omogoča večjo hitrost zamaha in posledično večjo moč in več rotacije.

Lastnosti:
Tehnologija: Fortyfive, Stable Feel, Direct connect
Sestava: Braided graphite / Basalt
Velikost glave: 632 cm2 / 98in2
Teža: 305g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Profil: 20,6 mm
Razporeditev strun: 18/20
Priporočamo napenjanje na: 25kg ± 2kg
Način zamaha (swing style): Fast and long

Prodajna cena z DDV: 251,90 €


Tenis lopar HEAD Speed MP 2024

Lopar še vedno uporablja tudi tehnologijo Graphene Inside in tako poskrbi za stabilnost, moč in zaradi inovativni spiralni vlaken posrbi za večjo fleksibilnost in boljši občutek. Dodali pa so tudi tehnologijo Auxetic 2.0. v vratu loparja, ki pokaže unikatno deformacijo in tako nudi še boljši občutek žogice od svojih predhodnikov.

Konstrukcija okvirja nudi večjo hitrost in dodatno moč. Tako so izdelali lopar Speed z največ moči in še vedno odlično kontrolo.

Priporočamo ga boljšim rekreativnim igralcem in tekmovalcem.

Lastnosti:
Tehnologija: Graphene Inside, Auxetic, Power Grommets, Directional Drilling, Speed Pattern in Speed Beam
Velikost glave: 645 cm2 / 100 in2
Teža: 300g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: Hydrosorb Tour
Profil: 23 mm
Razporeditev strun: 16/19
Priporočamo napenjanje s struno: LYNX

* ob nakupu dveh loparjev vam priznamo še 5% dodatnega popusta.

Prodajna cena z DDV: 249,90 €