[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Rubrika na Teniškem svetu [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Tennis Coach 1 - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Tokrat vam predstavljamo dvoje Asics športne copate.


Moški dvoranski copati ASICS Sky Elite FF 2

Dvoranski copat Asics Sky Elite FF 2 uporabljejo ukrivljeno zasnovo pete, ki vam omogoča lažji prehod pri gibanju naprej, nazaj in posledično bolj močen odriv.

Tehnologija TWISTRUSS™ vmesnega podplata z blaženjem FLYTEFOAM™ Propel poveča skakalno moč skozi širši prednji del stopala, sistem vezalk DYNAWRAP™ pa podpira udobje copat. Te tehnologije skupaj izboljšujejo stabilnost pri hitremu zaustavljanju in zmanjšujejo izgubo moči med skoki.

FlyteFoam material (FF) se nahaja po celotni dolžini in daje copatom še boljše blaženje. Med drugim lahek material poskrbi, da pri vsakem doskoku in koraku shrani potrebno energijo za naslednji korak.

Barva: bela/modra (ILLUSION BLUE/WHITE)

Redna cena z DDV: 150,00 €


Moški dvoranski copati ASICS Gel Tactic 12

ASICS Gel tactic 12 moški dvoranski copati uporabljajo tehnologijo GEL™ v zadnjem delu copat in tako ustvarjajo udobno blaženje pod nogami. Zasnovani za ublažitev nenadnih pristankov, hkrati pa material spodbuja bolj gladke prehode. Tehnologija TRUSSTIC™ poveča stabilnost vašega srednjega dela stopala, kar vam omogoča, da hitro preidete iz obrambe v napad.

Novi model je izboljšan s tehnologijo TURNTRUSS™, ki objame zunanji del in tako nudi boljšo oporo med stranskim gibanjem.

Primeren je za vse dvoranske športe, saj uporabljajo “non marking” podplat, ki ne pušča črt .

Barva: črna/bela/rumena (WHITE/GUNMETAL)

Tehnologije:

standarna širina
California lasting – obstojnost
AHARPLUS + N.C. RUBBER outsole
Mesh insole – mrežica
TRUSSTIC SYSTEM tehnologija
TURNTRUSS™ tehnologija
GEL tehnologija
ORTHOLITE vložek

Podloga je izdelana s postopkom barvanja z raztopino, ki zmanjša porabo vode za približno 33 % in emisije ogljika za približno 45 % v primerjavi s konvencionalno tehnologijo barvanja.

Redna cena z DDV: 110,00 €