PRIJAVE ŠE VEDNO ODPRTE: Na Polzeli članski turnir z nagradnim skladom 5.000€, izkupiček turnirja bo namenjen prizadetim v poplavah

Turnir bo potekal na igriščih TK Polzela.

Na igriščih TK Polzela se bo od 24. do 27. avgusta odvijal Malina všečka open, turnir za igralce in igralke v članski kategoriji, ki ga organizira Tennis Academy Cokan. Med igralce bo razdeljen nagradni sklad 5.000 evrov, celoten izkupiček turnirja pa bo namenjen prizadetim v poplavah. 

Turnir bo potekal na igriščih TK Polzela.

Še manj kot teden dni nas loči od največjega teniškega turnirja v Savinjski dolini ‼️? Kljub temu, da čas ni rožnat je ekipi Tenis kluba Polzela uspelo sanirati igrišča, da bomo turnir nemoteno izpeljali. ? Turnir bo tako potekal na Bregu pri Polzeli. Izkupiček turnirja pa bomo namenili prizadetim v poplavah na Bregu in v Ločici, kjer je škoda žal ogromna. Vabljeni v čim večjem številu.?☕? Hvala sponzorjem, ki so omogočili izpeljavo turnirja ???,” so zapisali na Facebook strani organizatorjev, tj. Cokan Tennis Academy.

Turnir je odprt za vse člane in članice, prijave pa potekajo prek platforme ITF WTN na tej povezavi (kliknite za prevezavo).

Rok za prijave je v ponedeljek, 21. avgusta 2023 ob 23.59h.