“Nazadnje … ko sem” s Stefanosom Tsitsipasom

Zamudil let

Nikoli ne zamudim letov. Vedno sem točen. Oče vse organizira in skuša biti vedno točen, jaz samo naredim, kar mi naroči.

Izgubil nekaj pomembnega

V Washingtonu sem izgubil mojo akreditacijo, zato so mi jo morali zamenjati. Z veseljem so mi naredili novo.

Pozabil pomemben rojstni dan ali obletnico.

Moj brat je imel rojstni dan julija, zbudila sva se in zajtrkovala skupaj. Pogledal sem datum na telefonu in ugotovil, da je njegov rojstni dan. Hvala bogu, da nisem zamudil celega dneva. Prej sem mu kupil darilo, ampak bi skoraj pozabil.

Plačal za teniško igrišče

Vedno igram zastonj. Vem, da je bilo v Grčiji v klubu blizu moje hiše. Bilo je takoj po Roland Garrosu in kupil sem žogice, da sem se pripravil na travnato sezono.

Izkoristil svojo slavo

Zastonj sem bil pet dni v hotelu na Krfu. Tam so bili pomembni britanski in italijanski posamezniki. Prijatelj je imel stike in mi je uredil bivanje. Privatni apartma z bazenom. Nikoli se še nisem imel tako lepo na počitnicah. Bil je povsem nov hotel, apartma stane 2500 evrov.

Napel svoj lopar

Še nikoli. Edino, kar znam, je da ga nesem tistemu, ki napenja loparje. Bom se naučil, če bo kdaj krizna situacija.

Kuha zase ali za koga drugega

Kadar sem doma. Grško solato naredim in nekega dne spekel sem torto. Tisti dan sem se res potrudil, čutil sem, da moram kuhati.

Šel na koncert

Na žalost še nikoli nisem bil na koncertu. Nikoli nisem imel časa, ampak se ga veselim. Slišal sem, da je Federer šel na Coldplay lansko leto. Kaj takega bi mi bilo všeč-

Imel dramo na potovanju

Prileteli smo v Pariz, nato pa smo zamudili vlak, saj se je taksi ujel v gost promet. Potrebovali smo 2 uri, da smo prišli domov. Prespali smo, zjutraj pa že odšli.