U12: Na igriščih TA Breskvar zaigralo kar 78 igralcev, dogajalo se je tudi v Mariboru in Portorožu

Največ igralcev se je predstavilo na igriščih TA Breskvar.

Prvi aprilski vikend je med drugim postregel tudi z ’round-robin turnirji v starostni kategoriji U12. Mladi slovenski teniški upi so svoje znanje kazali na igriščih TA Breskvar, TC Portorož in ŽTK Maribor. 

Največ igralcev se je predstavilo na igriščih TA Breskvar.

Najštevilnejša je bila zasedba, ki se je preizkusila na igriščih TA Breskvar. Tam so bili dečki razdeljeni v kar 13 skupin, deklice v 7. Kot neporaženi so turnir zaključili Tara Stojanović (ŠD_LTA), Anja Cimperman (TKMED), Sofia Bevc (TC-LJ), Stela Antolinc (ŠD_LTA), Loti Hribernik (TR-KR), Maja in Maša Štubelj (obe TABRE), Mark Pavčič (TKMED), Lukas Šušterič (BREŽI), Erik Meolic (TK-CC), Val Mlakar (MAJA), Val Mežan (RADOM), Lovro Zajc Hace (OL-LJ), Vitan Marušič (BO-BI), David Čeč (TK-CC), Enej Kralj (BO-BI), Jakob Turk (RADOM), Taj Cerar Žilič (TABRE), Otto Jerko (TK-CC) in Filip Borut Schroll (TABRE).

VSI REZULTATI

Na igriščih ŽTK Maribor se je predstavilo 13 deklic in 22 dečkov. Same zmage so zabeležili Mark Škundrić, Mark Lalič, Val Hriberšek, Nik Manasijević (vsi ŽTKMB), Urh Sevnik (SL-LJ) in Dan Turnšek (ŠD_LOK) med dečki ter Hana Jarh, Uma in Isa Vreže (vsee ŽTKMB) in Naja Hat (BR-MB).

Ogromno dobrega tenisa smo videli tudi na Obali, natančneje v Tenis centru Portorož. Tam so se najbolje odrezali Inaja Vršič, Bianca Del Sal (obe LUKAKP), Tara Milanovič (TR-KR), Lan Filipič, Ervin Ramulič (oba LUKAKP), Jure Stanovnik (TKVTA), Tjan Plahuta (TK_SB) in Tim Vončina (VANGA).