[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 9.4. – 10.4.

V drugem aprilskem vikendu se bodo znova predstavili najmlajši slovenski teniški upi v starostni kategoriji U8 – U11. Igralci se bodo dokazovali na igriščih v Termah Čatež.

TenisFest 003 200822 NM - [KOLEDAR] - Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 9.4. - 10.4.
Najmlajši igralci se bodo predstavili v Termah Čatež. (Foto: Nik Moder / Sportida)

V januarju in februarju so najmlajše slovenske upe gostili v TK Olimpija in TK Maja Matevžič, v marcu so se tekmovalci dokazovali na igriščih TK Z Sport, tokrat pa bodo turnirji v starostni kategoriji U8 – U11 potekali na igriščih v Termah Čatež. Tekmovanje v več različnih kategorijah bo potekalo od sobote, 9. aprila, do nedelje, 10. aprila.

Od četrtka, 7. aprila, dalje bi moralo potekati tudi člansko Telemach odprto prvenstvo v Brežicah, a se je turnir prestavil na nov termin. Člani bodo v Brežicah igrali od 14.4. – 17.4. Prijave se zaprejo 12. aprila ob polnoči (več informacij).

Na delu bomo znova spremljali tudi igralce in igralke v starostni kategoriji U14. Ti se bodo tokrat predstavili na turnirjih z ’round robin’ sistemom. Turnirji bodo potekali od 9.4. do 10.4., in sicer na igriščih ŽTK Maribor, TK Maja Matevžič in TK Domžale.

Tenis Koper 01231 211002 VID - [KOLEDAR] - Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 9.4. - 10.4.
Na turnir na igriščih TK Maja Matevžič je prijavljen tudi Patrik Semenič. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Vpisna lista – Odmev U14 RR (ŽTK Maribor, TK Domžale, TK Maja Matevžič – dečki)
Vpisna lista – Odmev U14 RR (ŽTK Maribor, TK Domžale, TK Maja Matevžič – deklice)

V prihodnjem tednu bo potekalo tudi tekmovanje v pokalu Billie Jean King. Slovenke bodo nastopile v Antaliji, kjer bodo lovile preboj v kvalifikacije za svetovno skupino. Selektor Andrej Kraševec je vpoklical Tamaro Zidanšek (22. WTA), Kajo Juvan (85. WTA), Živo Falkner (489. WTA), Pio Lovrič (522. WTA) in Laro Smejkal (136. ITF).