Prva zmaga za 37-letnega Rogerja Federerja

Švicarski šampion je pred tednom dni praznoval 37. rojstni dan. Na facebook računu je razkril podrobnosti rojstnodnevne zabave, ki so mu jo pripravili žena Mirka in njegovi štirje najdražji. Bilo je zelo zabavno.

Mirka in Roger (Foto: Tennisworldusa.com)

Roger Federer je povedal, da so mu žena in štirje otroci pripravili prav posebno rojstnodnevno zabavo. “Moja žena je hotela, da ohranimo zadeve preproste. Številka 37 ni enaka številki 20 ali 30, to ni okrogla številka, zato nismo pretiravali. Dejala mi je, da ima v življenju že tako dovolj napornih dni. Pripravili so mi super zabavno torto, ki so jo ustvarili zame. Na njej smo bili jaz, Mirka in otroci, kako skupaj igramo tenis. Moja stegenska mišica je bila tako velika, zares sem bil ponosen na to, kako so me upodobili. Uživali smo. Zvečer smo se našemili, vsi smo bili videti zelo smešno. Hoteli so, da se oblečem kot Superman in Mirka je bila Wonder Woman. Tudi otroci so bili “super možje” in “super ženske”. Tako prisrčni so bili. Mirka je izgledala neverjetno. Jaz sem bil videti kot Superman, ki je ravno prišel s plaže.

Švicar pa je nazaj tudi na ATP turneji in vrnil se je z zmago proti Petru Gojowczyku. V prvi tekmi na turnirju serije Masters v Cincinnatiju po letu 2015 je bil uspešen po 72 minutah s 6:4 in 6:4.