[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Nova rubrika na Teniškem svetu [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Tennis Coach 1 - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Tokrat vam prestavljamo teniške copate Head Sprint Pro 3.5 Clay White, Babolat Propulse Blast Clay in ASICS Gel Solution Speed FF 2 CLAY.


Tenis copati Head Sprint Pro 3.5 Clay WhiteTenis copati Head Sprint Pro 35 White clay - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Head Sprint 3.5 Pro Clay beli copati za tenis so izdelani iz izredno lahkih materialov, da omogočajo hitre reakcije na igrišču in izredno zračnost. Konstrukcija notranjega dela je izdelana tako, da omogoča maksimalen oprijem noge.

Copati še vedno uporabljajo tehnologijo Tri-NRG, ki neutralizira udarce ob doskoku v petnem delu copata, skupaj s TPU okvirjem, ki je v verziji 3.5 posodobljen, so dodatno izboljšali rigidnost  in torzijsko stabilnost copat ter zaradi uporabljene EVA pene, nudijo boljši in višji odriv.

Posebna Drift Defense tehnologija na sprednji strani prstov ter Hybrsion+ tehnologija ter izredno obstojna guma poskrbijo za odlično obstojnost copat pri drsenju na peščenih podlagah.

Podpora copat je izboljšana predvsem zaradi Lateral control in Delta strap tehnologije, zračnost pa se je izboljšala zaradi Cooling sistema, ki se nahaja pod copatom.

Priporočamo igralcem ki ljubijo hitro in agresivno igro na peščenih igriščih.

Barva: bela/črna

Teža: 363g (številka 44)

Loparji.si cena z DDV: 89,90 €


Tenis copati Babolat Propulse Blast Clay

Tenis copati Babolat propulse blast marine - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Pri Babolatu so se fokusirali na 9 točk na nogi in naredili copat tako, da je na teh 9 točkah bistveno izboljšano blaženje, udobje, stabilnost in opora.

Izboljšana guma podplata, ki ga je naredil Michellin nudi še izboljšano vzdržljivost a manjšo težo. Podplat v obliki tako imenovane ribje kosti je narejen posebej za peščena igrišča.

Teža: 338g (pri velikosti 42)

Loparji.si cena z DDV: 69,90 €


Ženski tenis copati ASICS Gel Solution Speed FF 2 CLAYZenski tenis copati Asics Solution Speed FF2 Clay - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Ženski copati za tenis ASICS Gel Solution Speed FF 2 CLAY črni so izredno udobni, stabilni pri gibih v vse smeri, zaradi nizke teže pa vam omogočajo izredno odzivnost in omogočajo hitro spremembo smeri in pri tem ohranjajo maksimalno udobje.

Izboljšali so Flexion Fit sistem, za izboljšano prileganje, zgornji del je brezšiven in tako nudi še večje udobje. Copat se tako tudi bolje oprime noge in zaradi bolj zračnega zgornjega dela, poskrbi za ustrezno ventilacijo.

Podpora in stabilnost ostajata na najvišjem nivoju, tako da so copati primerni za najbolj agresivne igralke.

Obstojnost copat je izboljšana z dodatno zaščito medialne strani za tiste, ki drsajo tudi na trših podlagah.

Izvedba ima podplat CLAY – “ribja kost”, ki je narejen posebej za igro na pesku.

Barva: bela/modra/vijola/roza

Teža: 304g (pri številki 39)

Loparji.si cena z DDV: 89,90 €