[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Rubrika [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Tennis Coach 1 - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Tokrat vam predstavljamo loparja Pacific.


Tenis lopar Pacific BXT Xfast LT

Lopar za tenis Pacific Xfast LT je primeren za srednje izkušene rekreativne igralce, ki iščejo hiter in izredno stabilen lopar. Hitrejši zamah, bo igralcem ponudil dodatno prepotrebno moč pri igri izza zadnje linije, na mreži pa se takšen lopar izkaže za izredno manevrirnega.

Nikakor pa ne smemo pozabiti, da so Pacific loparji v bistvu Fischer loparji, tako da so izdelani po Zero Tolerance tehnologiji.

PACIFIC nadaljuje ekstremno uspešno serijo X-FAST loparjev s posodobitvijo in izboljšanjem karakteristik. Nova verzija uporablja posodobljeno BasaltX tehnologijo, z uporabo kombinacije Basalt vlaken in grafita za dodatno dušenje nepotrebnih vibracij.

FAST lahko definiramo tudi kot “Full Acceleration Shaft Technology”. Posebno strateško oblikovan ovalen okvir v predelu vratu poskrbi, da je lopar trši, bolj rigiden ter hkrati zelo stabilen kar omogoča maksilano vračanje energije v samo žogo.

Lastnosti:

Velikost glave: 645 cm2 / 100 sq.in.
Teža: 288g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 695 mm
Grip: Pacific Synthetic
Profil: 25/23/22 mm
Razporeditev strun: 16/19

Redna cena z DDV: 99,90 €


Tenis lopar Pacific BXT Xfast PRO

Lopar za tenis Pacific Xfast PRO omogoča obilico moči in natančnosti pri igri iz zadnje linije. Nekoliko bolj odprta razporedtev strun 16×19 omogoča dober spin, pri mreži pa se izkaže za izredno hitrega in zelo manevrirnega.

Nikakor pa ne smemo pozabiti, da so Pacific v bistvu Fischer loparji, tako da so izdelani po Zero Tolerance tehnologiji.PACIFIC nadaljuje ekstremno uspešno serijo X-FAST Pro loparjev s posodobitvijo in izboljšanjem karakteristik. Nova verzija uporablja posodobljeno BasaltX tehnologijo, z uporabo kombinacije Basalt vlaken in grafita za dodatno dušenje nepotrebnih vibracij.FAST lahko definiramo tudi kot “Full Acceleration Shaft Technology”. Posebno strateško oblikovan ovalen okvir v predelu vratu poskrbi, da je lopar trši, bolj rigiden ter hkrati zelo stabilen kar omogoča maksilano vračanje energije v samo žogo.

Lastnosti:

Velikost glave: 645 cm2 / 100 sq.in.
Teža: 310g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 695 mm
Grip: Pacific Synthetic
Profil: 25/23/22 mm
Razporeditev strun: 16/19

Redna cena z DDV: 109,90 €