URADNO: Nič od današnjega dogajanja v Pakistanu

Slovenija v Pakistanu neuspešna. (Foto: Sportida)

Slovenija v Pakistanu neuspešna. (Foto: Sportida)

Po poročanju spletne strani arysports.tv naj bi bil v Pakistanu obračun 1. svetovne skupine med domačo reprezentanco in Slovenijo prestavljen. Razlog tiči v dežju, ki kroji dogajanje v Islamabadu že nekaj dni.

Dvoboj med Pakistanom in Slovenijo se po vsej verjetnosti ne bo pričel v petek. (Foto: Sportida)
Dvoboj med Pakistanom in Slovenijo se po vsej verjetnosti ne bo pričel v petek. (Foto: Sportida)

Danes, v petek, 6. marca, bi se v Islamabadu morala odvijati prva dva obračuna dvoboja 1. svetovne skupine med Pakistanom in Slovenijo. Ob 10. uri bi se morala na teren podati Aisam Quershi in Nik Razboršek, po koncu omenjenega obračuna pa bi sledil še dvoboj med Aqeelom Khanom in Blažem Kavčičem.

Na priljubljeni strani FlashScore.com smo opazili, da so uredniki današnji tekmi umaknili iz današnjega razporeda, iskali pa smo dodatne informacije. Spletna stran Arysports.tv (klikni za prevezavo) je zabeležila, da bosta oba petkova obračuna zaradi slabega vremena po vsej verjetnosti prestavljen. Nekaj minut zatem je naše poročanje potrdila tudi Teniška zveza Slovenije, ki je dodala: “V kolikor bodo vremenske razmere dopuščale, bodo fantje tekme odigrali jutri.”

Obveščamo vas, da je zaradi obilnega deževja celoten program prvega dne Davisovega pokala med Slovenijo in Pakistanom odpovedan. Zaradi slabe vremenske napovedi za zdaj tudi še ni znano kakšen bo nadaljnji razpored. O novih informacijah s prizorišča vas bomo ažurno obveščali,” so nas obvestili s Teniške zveze Slovenije.

Slovenija bi zaradi slabega vremena lahko v Islamabadu ostala celo vse do ponedeljka, 9. marca.