McEnroe se je spravil na Zvereva: “Porazno!”

Težava Alexandra Zvereva so vedno večje. Nemec je med najboljšimi na svetu, kar dokazuje skozi celotno sezono, ko pa pride do nastopov na Grand Slam turnirjih, ni prišel prav daleč. 21-letnik je do četrtfinala prišel samo v Franciji lansko leto, nato pa je izgubil proti Dominicu Thiemu.

Zverev je jezo znesel nad loparjem (Foto: Tennisworldusa.com)

V Avstraliji ga je letos gladko porazil Miloš Raonić, ki je sicer odigral vrhunsko, ampak igralec kova Alexander Zverev bi mu moral vsaj konkurirati, če ne zmagati. 7-kratni šampion na turnirjih za Grand Slam je John McEnroe je komentiral stanje Nemca. “To je noro. Kot v epizodi Twilight Zone. Ne izžareva nobene pozitivne energije, samo kuja se. Tudi ko zaostaja za niz in brejk, ko stvari ne kažejo dobro, s tem daje še dodatno energijo nasprotniku, ki že tako ali tako vodi in ne potrebuje dodatne vzpodbude.”

“To je drugačna energija, ko jo kažejo ostali najboljši na svetu. Rafa ne bi storil nič drugega, kot dal vse od sebe, da bi se nekako vrnil v tekmo. Šteje govorica telesa. Zverev ima lopar obrnjen navzdol proti igrišču. V njegovih prsih ni nobenega ponosa, medtem ko dviguje sarkastični palec. Mogoče bi moral k športnemu psihologu.”