Marija Šarapova Miami odpovedala zaradi težav s pljuči

Marija Šarapova je prejela presenetljivo veliko število negativnih komentarjev na račun tega, da je odpovedala nastop v Miamiju. Rusinja je navajena medijske gonje, ampak tokrat se ni mogla zadržati, ko ji je uporabnik twitterja očital, da ni povedala resnice, zakaj ni nastopila. 

Šarapova je navijaču razložila, da fizično ni pripravljena na tekmovanje (Foto: Zimbio.com)

“Igralka s tako neverjetno kariero in oseba, ki je bila odprta in iskrena z oboževalci, si lahko privošči, da poda izjavo in pove resnico. Mnogi oboževalci reskirajo in kupijo vstopnice za tekme namesto nečesa drugega. In Marija to počne znova in znova. Razočaran sem, čeprav mi je všeč kot igralka.”

Šarapova je zapazila tweet in na dolgo odgovorila: “Poleg tega, da sem morala omrtvičiti levo roko 30 minut pred prvo tekmo v Indian Wellsu, da sem lahko sploh zdržala napore brez bolečin, ki jih čutim že zadnjih nekaj mesecev, sem tudi odkrila, da imam v pljučih zračni žep, kar pomeni, da naslednje tri tedne ne smem leteti. Nikoli se nisem zavezala nečemu, če nisem bila pripravljena na tekmovanje. Vedno vložim ves svoj trud. Tokrat se motiš, saj ne uživam zadnjih nekaj mesecev, ko sem morala na raziskave MRI, CT, dobiti injekcije, se posvetovati s petimi različnimi specialisti. Žal mi je, da si kupil vstopnice, da si si me želel videti igrati. Toda tokrat mi lahko nameniš razumevanje, da bi v trenutku zamenjala vse zgoraj našteto, da bi le lahko zaigrala v Miamiju.”