[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 18.2. – 21.2.

Anamari Žnuderl bo ena glavnih favoritinj za turnirsko zmago v Murski Soboti. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

V pustnem vikendu se bodo na teniških igriščih po Sloveniji predstavili igralci in igralke v članski kategoriji, prav tako bodo na delu znova tudi igralci do 14. leta starosti ter najmlajši slovenski teniški upi do 11. leta starosti in Dogajalo se bo v Mariboru, Mengšu, Murski Soboti in Krškem. 

Anamari Žnuderl bo ena glavnih favoritinj za turnirsko zmago v Murski Soboti. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Igralci v članski kategoriji se bodo predstavili v Murski Soboti, kjer bo med glavnimi favoritinjami za turnirsko zmago v ženski konkurenci tudi predstavnica domačega kluba TK Murska Sobota Anamari Žnuderl. Slednji bo pripadla vloga 1. nosilke, sledijo ji Pija Brglez (BR-MB), Pia Poglajen (ASLIT) in Špela Sedej (TK-CC). Najmlajši med nastopajočimi bosta Ema Mastnak (CTA) in Ela Plošnik (TR-KR), rojeni leta 2008.

V moški konkurenci bo vloga 1. nosilca pripadla Domnu Korelcu (TK-TOP), ki bo imel močno konkurenco v Niku Razboršku (ASLIT) in četverici igralcev iz ŽTK Maribor, Galu Emeršiču Potočniku, Tinu Kovačiču, Lunu Obrulu in Gašperju Bezjaku. Najmlajši med nastopajočimi bo Marko Retelj (OTOČE), rojen leta 2007.

OP Murska Sobota, člani – žrebna lista
OP Murska Sobota, članice – žrebna lista

 

Znova bodo na igriščih loparje vihteli tudi igralci do 14. leta starosti. Dečki v Mengšu (TK Šporn šport), deklice v Krškem (TK Krško). Na delu bomo med drugim videli Matijo Kozjaka (TK-CC), Lan Konečnik (SGRAD), Jaša Pečovnik (SL-LJ), Sergej Videnović (TR-KR), Veritsa Yaneva (BREŽI), Jerca Fleischman (TKMED), Karolina Semenič (SL-LJ) in Laura Basailović (OL-LJ).

OP Mengša, dečki U14 – žrebna lista
OP Mengša, deklice U14 – žrebna lista

Zelo zanimivo bo tudi dogajanje na Štajerskem, natančneje na igriščih TK Branik Maribor, kjer se bodo predstavili najmlajši slovenski teniški upi v kategoriji U8 – U11. Tekmovanje v več različnih kategorijah bo potekalo v soboto in nedeljo.