[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 18. 4.- 25. 4.

Igralci in igralke do 12. leta se bodo pomerili na finalnem tekmovanju v Krškem in Domžalah, potekalo pa bo tudi člansko odprto prvenstvo v Kopru.

Ana Lanišek se bo pomerila na odprtem članskem prvenstvu v Kopru. (Foto: Blaž Weindorfer / Sportida)

Od sobote 20. aprila do ponedeljka, 22. aprila bo v Domžalah in Krškem potekalo finalno tekmovanje za igralce in igralke do 12. leta. Deklice se bodo pomerile na TK Domžale, v kategoriji A in B. V kategoriji A so najvišje postavljene na lestvici Tara Milanović (TR-KR), Brina Bohorič (OL-LJ) in Lina Sarhatlić (MAXLJ). Najvišje uvrščene v B kategoriji so Kaja Knific (TR-KR), Nadin Hočevar (MAXLJ) in Monika Mihajlović (BR-MB). Dečki se bodo pomerili na TK Krško, igrali bodo prav tako v dveh kategorijah. V kategoriji A so najvišje prijavljeni igralci Žan Ramovš (TK-CC), Vid Pušlar (OL-LJ) in Jan Miklavžin (TK-VE). V kategoriji B pa so prva tri mesta zasedli Bor Berendijaš (ŽTKMB), Martin Stražar (TC-LJ) in Maks Žiher (ŽTKMB).

Prav tako bodo od petka, 19. aprila do nedelje, 21. aprila. Na igriščih v Kopru igrali člani in članice, in sicer bodo igrali odprto člansko prvenstvo, s sofinanciranjem tekmovalnega programa v vrednosti 2.000 €. Gal Emeršič Potočnik (ŽTKMB), Enej Bonin (LUKAKP) in Marsel Žnuderl (ŽTKMB) so najvišje postavljeni igralci na prvenstvu. Pri članicah so najvišje uvrščene Ana Lanišek (TR-KR), Meta Marenk (TR-KR) in Zala Vnuk (SL-LJ). Trenutno je prijavljenih 15 tekmovalk in 20 tekmovalcev. Žreb bo znan v četrtek v dopoldanskih urah.