Đoković je morda dobil Wimbledon, Dimitrov pa je bolj moker

Novak Đoković je morda res osvojil tretji Grand Slam sezone v Wimbledonu, toda Grigor Dimitrov je tisti, ki se je bolj potil na treningu pred kanadskima Masters turnirjema. Bolgar se je takole šalil, po tem ko je par objavil posnetek, na katerem tekmujeta, kdo je pridelal bolj vodeno majico.

Novak Đoković in Grigor Dimitrov sproščeno trenirata v Monte-Carlu in se pripravljata na turnirje na trdi podlagi. Srb in Bolgar se pod žgočim soncem zelo potita, zato sta vse skupaj kar posnela in iz tega naredila tekmovanje. Kdo se poti bolj?

Oba sta stisnila svoji majici in jasno je bilo, kdo je zmagovalec. Dimitrov je zapisal: “Đoković je mordal zmagal Wimbledon, ampak jaz sem dobil tekmovanje v mokrih majicah.”

Oba se pripravljata na Toronto, ki se prične 6. avgusta. Dimitrov bo v prvem krogu prost, Đoković pa bo moral zaradi svoje uvrstitve na ATP lestvici igrati že takoj na začetku. Načrte mu je pokvaril John Isner, ki je dobil turnir v Atlanti. Za Novakom je nekaj težkih dni, saj so pred kratkim za odkupnino ugrabili dedka njegove žene, medtem ko Dimitrov prihaja s počitnic s svojo 40-ketno punco Nicole Scherzinger.

https://www.instagram.com/p/BlvSdNLHtwx/?taken-by=grigordimitrov