Znana je zmagovalka velike nagradne igre v sodelovanju s Tenis Slovenijo

Za uvod v teniško sezono smo vam v času prvega Grand Slama sezone, OP Avstralije, v sodelovanju s Tenis Slovenijo pripravili NAGRADNO IGRO, kateri bo nekdo prejel teniški lopar Babolat Pure Drive Lite 2015 v vrednosti 99 evrov! Sodelovali ste lahko do petka, 27. januarja, do 20.00. 

 

Zmagovalka nagradne igre je NUŠA GRADIŠNIK!

 


Več o nagradi, ki jo podarja Tenis Slovenija

Lopar za tenis Babolat Pure Drive Lite 2015 je po karakteristikah zelo podoben standardni različici, bo pa svoj krog našel predvsem pri mlajših igralcih in rekreativcih, ki so si želeli nekaj lažji lopar.

Active Cortex System: ročaj in okvir loparja sta povezana z Cortex damping sistemom, ki filtrira in dodatno blaži vibracije in s tem poveča občutek in udobje. Vendar pa se tudi Cortex sistem razlikuje med modeli. V tem primeru se filtrirajo le nepotrebne vibracije ostajajo pa vibracije potrebne za občutek in to Babolat imenuje Naravni občutek. Tehnologija Cortex je vstavljena na najbolj občutljivo mesto na loparju, med gripom in vratom loparja. S tehnologijo Cortex so se znebili nepotrebnih vibracij in bistveno povečali občutek žoge. Novi Aktivni Cortex sistem nudi še večji občutek za žogo.

Babolat Pure drive lite 2015 - OP Avstralije: NAGRADNA IGRA v sodelovanju s Tenis SlovenijoLastnosti:
Tehnologija: Woofer, Cortex
Velikost glave: 645 cm2
Teža: 275g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: Syntec – bel
Profil: 22/25 mm
Razporeditev strun: 16/19
Način zamaha (swing style): moderate, fast