U12: Mladi igralci vihteli loparje in nizali zmage na round robin

Round robin se je zaključil. Deklice in dečki so odigrali dvoboje na štirih različnih lokacijah po Sloveniji. 

Round robin do 12. leta je potekal na štirih lokacijah.

Teniški igralci in igralke do 12. leta starosti so se čez vikend pomerili na round robin po različnih lokacijah. Na ŽTK v Mariboru so deklice igrale v dveh skupinah, po tri zmage sta zabeležili Ajda Šerbinek (BR-MB) in Elena Ivanov (BR-MB). Pri dečkih so igrali v štirih skupinah in so največ pokazali Niko Brolih (BR-MB), Stefan Novaković (ŽTKMB), Tim Smej (ŽTKMB) in Max Kret (ŽTKMB).

V Ljubljani so igrali na Benč športu in TA Breskvar. Pri deklicah so na Benč športu odigrale samo v 1. skupini, največ zmag je zabeležila Nina Anastasia Milošič (TK-AB). Dečki so se pomerili v 4. skupinah. V 1. je največ pokazal Tosja Albreht (TK-CC), v 2. skupini pa Luka Boh (MAXLJ), v 3. in 4. skupini sta bila najboljša Nejc Šinkovec (TK-CC) in Alexander Šimonka (TK-CC). Na TA Breskvar so se deklice pomerile v treh skupinah. Po tri zmage sta nanizali Ema Maksim Milošič (TK-AB) in Lara Vrbetič (KOČEV). V 2. skupini so tri dekleta nanizala po dve zmagi Tia Kazić (TC-LJ), Lia Kralj (TK-CC) in Nina Čigon (TKNET). Dečki so igrali v 5. skupinah, najboljši so bili Val Strnad (MAJA), Črt Košak (PVALD), Svit Seliškar (TC-LJ), Vito Čižmek (TC-LJ). V 3. skupini so Etienne Žerovnik (CTA), Lukas Popovič (TK-CC) in Luka Podbrežnik (MAJA) dosegli vsak po dve zmagi znotraj skupine.

V Kopru, zadnji lokaciji so dečki odigrali v treh, deklice v dveh skupinah. Po dve zmagi sta zabeležili Naja Arsić (LUKAKP) in Mia Peroša (LUKAKP). Pri dečkih je tri zmage zabeležil Jernej Marinšek (LUKAKP). Po dve zmagi so v 2. skupini zabeležili Matias Flego (LUKAKP), Erik Tomšič (LUKAKP) in Matej Primc (VANGA). V zadnji skupini je dve zmagi zabeležil Metod Može (MAJA).