U12: 32 deklic in 45 dečkov je nizalo zmage na round robin na TK Branik

Čez vikend je potekal round robin za igralke in igralce do 12. leta. Igrali so na TK Branik. V torek, 25. junija, sledi finalno tekmovanje. 

Tita Eva Lunder je znotraj svoje skupine pokazala največ.  (Foto: Instagram)

32 deklic se je na TK Branik pomerilo v 8 skupinah. V skupini 1 je tri zmage dosegla Tita Eva Lunder (RAFA), znotraj skupine 2 je največ pokazala Lina Sarhatlić (MAXLJ). Po tri zmage so nanizale tudi Ava Pegam (TK-CC), Ivona Dirnbek (KRŠKO) in Selina Pajić (BR-MB). Prav tako je največ zmag znotraj svoje skupine zabeležila Zala Šmarčan (BR-MB). Največ sta pokazali tudi Naja Arsić (LUKAKP) ter Nina Anastasia Milošić (TK-AB).

Pri dečkih se je pomerilo kar 45 igralcev, ki so se pomerili v 12 skupinah. Po tri zmage sta v skupini zabeležila Val Strnad (MAJA) in Jernej Marinšek (LUKAKP). V skupini 3 je največ pokazal Lian Čad (BENČ), v skupini 4 pa Luka Boh (MAXLJ). Odlične tri zmage sta nanizala Nejc Šinkovec (TK-CC) in Val Šketako (ASLIT). Znotraj skupine 7 je največ pokazal Črt Košak (PVALD). Največ zmag so nanizali tudi Max Kret (RAVNE), Teo Jovanović (TK-CC), Leon Đaković (TR-KR), Maj Bregant Kelc (BR-MB) in Etienne Žerovnik (CTA).

V torek, 25. junija, sledi finalno tekmovanje, ki bo prav tako potekalo na TK Branik v Mariboru.