[TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Rubrika “Teniški pregled tedna” nudi prelet najodmevnejših zgodb, ki so se zgodile pretekli teden. Ob poplavi zanimivih teniški zgodb se (pre)pogosto kakšno spregleda, zato bomo vsak teden preverili, kaj se je dogajalo zadnje dni v svetovnem tenisu na turnejah ATP in WTA.

Tennis Racket and Balls - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Zverev nezadovoljen z nogometom neusklajenim urnikom teniškega turnirja

Najboljši nemški teniški igralec Alexander Zverev je izrazil javno nezadovoljstvo nad z razporedom prenosov tekem nemške reprezentance neusklajenim tekmovalnim sporedom teniškega turnirja ATP v Halleju, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Olimpijski komite Srbije potrdil nastop Đokovića na OI v Parizu

Srbski teniški igralec Novak Đoković bo nastopil na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Parizu, je danes zapisal Olimpijski komite Srbije.

Sabalenka odpovedala nastop na olimpijskih igrah

Aryna Sabalenka ne bo nastopila na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Za ta korak se je odločila zaradi natrpanega urnika tekmovanj pod okriljem ženskega združenja poklicnih igralk WTA.

Sabalenka in Jabeur predali dvoboj četrtfinala Berlina

Nekdanja številka ena ženskega tenisa Belorusinja Aryna Sabalenka je izpadla v četrtfinalu teniškega turnirja WTA serije 500 z nagradnim skladom 823.000 evrov v Berlinu. V polfinale je napredovala Rusinja Ana Kalinska po predaji tretje igralke sveta, druge nosilke turnirja v Berlinu, Sabalenke zaradi poškodbe po vodstvu Rusinje s 5:1 v prvem nizu.

Andy Murray po operaciji hrbta brez Wimbledona

Britanski teniški igralec Andy Murray zaradi operacije hrbta ne bo mogel nastopiti na letošnjem turnirju za veliki slam v Wimbledonu, ki ga je doslej dobil dvakrat, je sporočilo združenje ATP.