TOP 10: Seksualni incidenti

Tudi profesionalni tenisači in tenisačice si včasih privoščijo spodrsljaj, in ker ni nič bolj sočno od nagajivih dogodivščin, vam ponujamo deset najbolj odmevnih teniških škandalov.  

10. Začenjamo s Francesco Schiavone. Italijanka ni vedela, da je na igrišču pod očesom kamer, ko je izjavila: »Za žensko seks pred tekmo ni le dovoljen, je resnično fantastičen. Dvigne tvoje hormone in ti pribori prednost.« Zmagovalka OP Francije pa ima poredne misli tudi med tekmami. Na posnetku si lahko ogledate njeno neverbalno komuniciranje z naključnim gledalcem med menjavo strani.

http://youtu.be/UkSOKI1-6j0

9. Ilie Nastase je v svoji knjigi “Mr. Nasty” objavil provokativno razkritje, da je spal z 2500 ženskami in da je »seks kot jutranje tuširanje – občutek je neverjeten, a ga nemudoma pozabiš«.

8. Flavia Penneta je napisala knjigo o svojem bivšem fantu Carlosu Moyji, ta naj bi jo varal s televizijsko voditeljico. Italijanko je novica tako prizadela, da je kasneje izgubila precej teže in postala otrpla do življenja. »Ljudem se smilim, jaz pa se nisem mogla niti braniti. Kot da bi izgubila voljo do življenja, skušala sem ne čutiti bolečine.

7. John McEnroe je priznal, da je bil zadet, ko je prvič spal z igralko Tatum O’Neal, njegovo kasnejšo ženo. »Naj povem takole, Tatum me je popeljala do novih višav. Prvič sva bila oba pod vplivom drog in bilo je obupno. Ni bila njena krivda, toda takrat ni bilo ne duha ne sluha o romantiki.«

6. Ameriška študentka Roseleena Blair je bila suspendirana s strani organizacije National Collegiate Athletic Association, saj se je razgalila v Playboyju. Razlog ni bila golota, temveč služenje denarja (posredno ali neposredno) s pomočjo atletskih sposobnosti.

5. Boris Becker je postal osrednja oseba mita o njegovem srečanju z manekenko, ki mu je prineslo hčerko in končalo njegov zakon. “Dejansko se je zgodilo na poti do kopalnice, sredi stopnišča.” To se je zgodilo na zadnji dan Nemčeve kariere. “Počutil sem se osramočen, bil je zadnji dan moje teniške kariere in prevaral sem ženo. Bil je eden tistih trenutkov, za katere ne vem, kako so se sploh zgodili.”

4. Ashley Harkleroad je postala prva profesionalna tenisačica, ki je pozirala za Playboy. Američanka je do ideje prišla, ko je ležala na bolniški postelji po operaciji. »Tri tedne sem bila nepremična, dobila sem idejo. Ponosna sem na svoje telo in imela sem čas.«   

3. Bill Tilden, zmagovalec desetih turnirjev za Grand Slam, je bil v karieri kar dvakrat aretiran. Prvič je bil kaznovan zaradi spolnega odnosa z moško najstniško prostitutko, drugič pa zaradi otipavanja mladoletnega avtoštoparja.

2. Bjorn Borg si je za svoj drugi zakon izbral italijansko manekenko in rock zvezdnico Loredano Berte, ki se je na naslovnicah svojih albumov pojavljala napol gola. Njena najbolj znan pesem nosi naslov »Nisem ženska.«

1. Marat Safin si je skozi leta ustvaril status ženskarja, Rus pa je trače potrjeval z vedno novimi spremljevalkami na turnirjih. Na OP Avstralije se je na primer celoten turnir pojavljal v družbi treh brhkih blondink.