[TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Rubrika “Teniški pregled tedna” bo vsako soboto ponudila prelet najodmevnejših zgodb, ki so se zgodile tisti teden. Ob poplavi zanimivih teniški zgodb se rado kakšno spregleda, zato bomo vsak teden preverili, kaj se je dogajalo v preteklih dneh v svetovnem tenisu na turnejah ATP in WTA.

Tennis Racket and Balls - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Lleyton Hewitt sprejet v teniško hišo slavnih

Avstralskega tenisača Lleytona Hewitta, dvakratnega zmagovalca turnirjev za Grand Slam in nekdanjega prvega igralca sveta, so na slovesnosti na turnirju v ameriškem Newportu, ki so jo zaradi epidemije covida-19 lani prestavili, sprejeli v mednarodno teniško hišo slavnih, poroča AFP.

Đoković upa na dobre novice iz ZDA

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, ki je v nedeljo osvojil Wimbledon, še naprej upa, da bo lahko nastopil na zadnjem turnirju za veliki slam sezone, Odprtem prvenstvu ZDA. Tam zahtevajo cepljenje proti koronski okužbi, Đoković pa ni cepljen in računa na izjemo ali spremembo politike.

ATP Hamburg: Prepir Bedeneta in Fogninija

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je končal posamične nastope na turnirju ATP v nemškem Hamburgu z nagradnim skladom 1,9 milijona dolarjev.

Vrača se tudi Venus Williams

Potem ko se je na teniškem turnirju v Wimbledonu v posamični konkurenci po daljši odsotnosti na igrišča vrnila Serena Williams, gre po njenih poteh zdaj še dve leti starejša sestra, 42-letna Venus. S posebnim povabilom bo igrala na turnirju v Torontu, kjer bo nastopila tudi njena sestra, so sporočili organizatorji turnirja.

Osaka se je razšla s trenerjem

Japonska teniška igralka Naomi Osaka, štirikratna zmagovalka turnirjev za Grand Slam, se je po dveh letih in pol sodelovanja razšla s trenerjem Wimom Fissettejem. Novico je prek Instagrama sporočil prav trener, ki pa razlogov za razhod ni navedel, poroča AFP.


Sponzor rubrike [TENIŠKI PREGLED TEDNA] je prodajalna Notesniki.si

Preveri odlično ponudbo računalnikov Acer, Dell, HP in Lenovo po ugodnih cenah!

Hitro obišči https://notesniki.si/

notesniki logo 2 350x84 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Možnost nakupa na obroke

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Brezplačna dostava ob nakupu nad 400 €

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Ekspresno hitra dostava

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Možnost vračila