[TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Rubrika “Teniški pregled tedna” nudi prelet najodmevnejših zgodb, ki so se zgodile pretekli teden. Ob poplavi zanimivih teniški zgodb se (pre)pogosto kakšno spregleda, zato bomo vsak teden preverili, kaj se je dogajalo zadnje dni v svetovnem tenisu na turnejah ATP in WTA.

Tennis Racket and Balls - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Camila Giorgi v tekmovalno upokojitev

Italijanska teniška igralka Camila Giorgi, štirikratna zmagovalka turnirjev WTA, se je upokojila pri 32 letih, so potrdili pri italijanski teniški zvezi (FITP), poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Thiem le še do konca sezone

Avstrijski teniški zvezdnik Dominic Thiem končuje športno pot. Novico je danes na družbenih omrežjih potrdil kar 30-letni športnik sam. “Imam zelo pomembno, zelo žalostno in tudi zelo lepo novico za vas. Sezona 2024 bo moja zadnja,” je v videu na Instagramu povedal športnik.,

Đokovića zadela plastenka s tribun

Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković je na teniškem turnirju v Rimu doživel bizarno nesrečo. Potem ko je po zmagi nad Francozom Corentinom Moutetom dajal avtograme, ga je s tribun zadela plastenka. Srb je izgubil tla pod nogami, ležal približno pol minute, nato pa so ga odpeljali v zdravstveni dom, kjer so ga oskrbeli, poroča dpa.

Nadal kljub bolečemu porazu v Rimu odločen nastopiti v Parizu

Štirinajstkratni zmagovalec Odprtega prvenstva Francije, Španec Rafael Nadal, tudi po današnjem hudem porazu v drugem krogu teniškega turnirja v Rimu še ni sprejel odločitve, ali bo letos še zadnjič nastopil na največjem peščenem turnirju v Parizu.

Đoković oblečen v ribiča zabaval otroke v Črni gori

Novak Đoković se je oblekel v starega ribiča in presenetil otroke v Črni gori.