Reprezentanca U12 odigrala prijateljski obračun s hrvaškimi vrstniki

Slovenska in hrvaška izbrana vrsta do 12. leta starosti.

Od 27. do 29. januarja se je na igriščih TK Triglav Kranj odvijal prijateljski obračun slovenske in hrvaške izbrane vrste do 12. leta starosti. Igralci obeh ekip so na igriščih s trdo podlago upravičili vpoklic v reprezentanco. 

Slovenska in hrvaška izbrana vrsta do 12. leta starosti.

Aleksej Mulej, Mark Pavčič, Erik Meolic, Mark Škundrič, Brina Milovanović Stamejčič, Hana Peterlin Pahor, Tia Markl in Isa Vreže so predstavljali osmerico, ki se na kranjskih igriščih pod vodstvom trenerjev Marka Pora in Daniela Šantla predstavila v barvah s slovenskim državnim grbom.

Prvi dan so se igralci prilagajali na igrišča s trdo podlago, v drugem in tretjem dnevu pa so sledile medsebojne tekme v konkurencah posamezno, dvojice in mešane dvojice. V treh dneh so se igralci na igriščih potili 12 ur.

Namen dvoboja je bil pridobivanje izkušenj na reprezentančnih nastopih in primerjava s hrvaškimi vrstniki. “Pohvalil bi vse prisotne tekmovalke in tekmovalce na dvoboju za prizadevnost in borbenost,” je po končanih pripravah povedal Marko Por, kapetan mladinski reprezentanc.