[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Nova rubrika na Teniškem svetu [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Začeli bomo z dvema Tecnifibre loparjema, ki sta trenutno vroča roba.


Tenis lopar Tecnifibre TF40 305 – 16×19

Ima okvir izdelan z novo RSSharp sekcijo, kjer so za osnovo uporabili specifično 5 kotna sekcija iz kolekcije T-Fight in jo izdelali bolj kvadratno, za več deformacije ob stiku z žogo in za povečanje kontrole.

Za izboljšanje udobja poskrbi tehnologija Xtense BG, kjer je spremenjen sistem grometov, ki poskrbi da struna še boljše blaži vibracije. Ob tem pa so v celotni okvir namestili peno za večje dušenje vibracij in izboljšanje občutka.

Ker danes vse več igralcev išče bolj odprto razporeditev strun (16×19) za več spina, pa ta model zaradi izredno ozkega okvirja še vedno nudi izredno kontrolo, pri igri iz zadnje linije pa dovolj mase poskrbi, da je lopar še vedno dovolj stabilen, če ravno je težišče premaknjeno bolj proti ročaju. Odlično se izkaže tudi pri igri na mreži, kjer do izraza pride njegova odlična manevrirnost in stabilnost.

Po karakteristikah se uvršča med tekmovalne loparje, vendar pa je zaradi nekaj nižje teže izredno manevriren in tako primeren tudi za vse izkušene rekreativne igralce.

Lastnosti:
Velikost glave: 630 cm2 / 98 sq. in.
Teža: 305g
Težišče: 325 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: X-Tra Feel
Profil: 21,7 mm
Razporeditev strun: 16/19
Priporočamo napenjanje s struno: Razor Code ali Black Code

Loparji.si cena z DDV: 233,99 €


Loparje znamke Tecnifibre uporabljata Daniil Medvedev in Iga Swiatek.


Tenis lopar Tecnifibre Tempo 270

Zaradi izredno vodljivega občutka, je idealen za igralke, ki rade pridejo k mreži, kot tudi za igro dvojic, kjer se veliko igra servis-volej. Lopar uporablja Frame ergonomy, ki izboljša stabilnost loparja in poveča moč. Za več rotacije (spina) in moči poskrbi razporeditev strun 16 x 19. Dovolj odprta razporeditev omogoča maksimalen spin.

Nekoliko krajši lopar, omogoča večjo manevrirnost, kot moške izvedbe, hkrati zaradi krajše zvedbe dobimo hitrejši zamah in posledično večjo moč in več rotacije (spin).

Lopar zaradi Isoflex tehnologije nudi dovolj moči tako pri udarcih v samem centru, kot tudi izved centra oziroma drugače povedano, poveča se mu idealno mesto zadetja.

Novost je tudi Superlight Cap, ki zmanjša težo glave in nudi večjo manevrirnost.

Ima tudi dovolj veliko glavo in s tem tudi dovolj veliko idealno mesto zadetja (sweetspot) ter je zelo udoben, sploh če je napet z multifilamentnimi strunami (TGV, X-One,..).

Lastnosti:
Velikost glave: 645 cm2
Teža: 270g
Težišče: 330 mm
Dolžina: 675 mm ali 26,5 in
Grip: Rebound
Profil: 24/26/24 mm
Razporeditev strun: 16/19
Priporočamo napenjanje s struno: X-one ali Black Code

Loparji.si cena z DDV: 159,99 €