[PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Nova rubrika na Teniškem svetu [PONUDBA MESECA] na Loparji.si bo vsak mesec v ospredje postavila zanimive teniške produkte in ponudila njihovo predstavitev ter možnost nakupa preko spletne prodajalne Loparji.si, s čimer si lahko zagotovite najboljšo ceno.

Tennis Coach 1 - [PONUDBA MESECA] – Spletna prodajalna Loparji.si

Tokrat vam predstavljamo dva loparja, znamki Yonex in Head.


Tenis lopar Yonex VCORE 100L

Lopar omogoča hiter zamah, ter je zelo primeren za rekreativne igralce in mlajše tekmovalce, ki v svoji igri potrebujejo veliko spina in dobro kontrolo. Njegova teža in dobro uravnoteženje poskrbita za zelo dobro stabilnost loparja in tako omogočita hiter prehod iz obrambe v napad. V primerjavi z modelom 98L ima nekoliko večjo glavo in posledično večje idealno mesto zadetja (Sweet spot).

Yonex je za dodatno moč in še boljšo stabilnost malenkost spremenil širino/profil okvirja in vam tako sedaj omogoča zaključevanje na vso moč, brez da bi pri tem izgubili potrebno kontrolo.

Nekoliko bolj odprta razporeditev strun za več rotacije in Isometric oblika glave nudi večje idealno mesto zadetja (sweet spot). Dodana je nova 2GNAMD tehnologija, kjer so obstojna karbonska vlakna strateško nameščena na okvirju za boljši odziv in več spina.

Lopar bo še posebej navdušil dobre rekreativne igralce, ki igrajo z veliko roatacije pri tem pa želijo ohraniti tudi veliko kontrole.

V novi verziji se je povečal tudi okvir , ki ima sedaj na sredini 25mm, kar ponudi igralcu bolj stabilen lopar veliko moči.

Lastnosti:

Tehnologije: Isometric, 2G-Namd, VDM, Aero Trench, Aero Fin

Velikost glave: 645 cm2 / 100 sq.in.
Teža: 280g
Težišče: 330 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: Yonex Synthetic
Profil: 24 / 25 / 22 mm
Razporeditev strun: 16/19

Loparji.si cena z DDV: 149,90 €


Tenis lopar HEAD Graphene 360+ Radical MP

Lopar ima v novi izvedbi izboljšan material, saj so uporabili Graphena 360+, še vedno pa uporablja razporeditev strun 16/19 – Control pattern. Bolj gosto pletenje na sredini loparja, za boljšo kontrolo smeri, ter bolj odprta razporeditev na strani, za zmanjšanje vibracij in za ohranjanje moči pri zadetjih izven centra.

Lopar uporablja tehnologijo Graphene 360+ in tako izboljša stabilnost, moč in zaradi inovativni spiralni vlaken posrbi za večjo fleksibilnost in boljši občutek.

Precej ozek okvir loparja v kombinaciji z Variable beam profilom in sound grommet tehnologijo poskrbi za potrebno moč, kontrolo in udobje.

Lopar je dovolj stabilen pri igri na mreži, nekoliko nižja teža pa vam omogoči hitrejši zamah in posledično več spina in moči.

Lastnosti:

Tehnologija: Graphene 360+
Velikost glave: 630 cm2 (98 sq. in)
Teža: 300g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: Hydrosorb Pro
Profil: 20/23/21 mm
Razporeditev strun: 16/19
Priporočamo napenjanje s struno: LYNX Tour
Način zamaha (swing style): dolg zamah, hiter izmah

Loparji.si cena z DDV: 144,90 €