Osvojila 18 točk manj in še vedno zmagala!

Novak Đoković in Fabio Fognini se očitno dobro ujameta na igrišču; dosegla sta še eno zmago, in sicer sta premagala navezo Rohan Bopanna – Denis Shapovalov.

Novak bo moral paziti, da en bo preveč utrujen (Foto: ATP)

Dobra tekma in odličen rezultat za novo navezo, ki sta v Indian Wellsu prvič nastopila kot “par”. Ampak nikoli ne bi mislili tega, glede na videno. S 6:4, 1:6 in 10-8 sta premagala Bopanno in Shapovalova,, ki sta pred nabito polnim stadionom dobila celo več točk, pa vseeno izgubila. 18 točk več, če smo natančni, kar je izjemno velika razlika, pa sta še vedno zmagala Novak in Fabio. Tudi to se zgodi v tenisu.

Nista zmogla čez ciljno črto, v ključnih trenutkih pa je imel težave z mirno roko prav mladi Shapovalov, ki je zapravil nekaj lepih priložnosti. Tudi na zaključno žogico nasprotnikov je forehand poslal v mrežo in po 61 minutah izgubil tekmo sebi in partnerju. Novak je po zmagi povedal: “Upam, da ste tudi vi uživali. Bila je odlična tekma, zelo zabavna. Fabio je eden najbolj smešnih tenisačev na turneji. Vedno se smejim, kadar sem na igrišču z njim.”

https://www.youtube.com/watch?v=q1Nu65IANpA