Našli ugrabljenega dedka Jelene Đoković

Družino Đoković je pred dnevi pretresla novica, da so bili v Ljigu na delu ugrabitelji. Žrtev ugrabitve je bil dedek Novakove žene Jelene Đoković. Slaba novica se na srečo ni prevesila v tragedijo, saj so Milosava naposled vendarle našli, ugrabljenec pa jo je odnesel brez vidnejših posledic. 

Dedek Jelene Đoković naj bi ugrabitev odnesel brez vidnejših posledic. (Foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Dedek Jelene Đoković naj bi jo odnesel brez vidnejših posledic. (Foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Predvsem zaradi izjemnih predstav v Wimbledonu se je Novak Đoković znova znašel na naslovnicah mnogih časnikov, tokrat pa se je Srb v središču pozornosti znašel iz popolnoma drugih, precej bolj neprijetnih razlogov.

V srbskem mestecu Ljig so ugrabitelji ugrabili 85-letnega Milosava Radisavljevića, dedka Novakove žene Jelene. Tenisačeva ekipa je na vprašanja novinarjev podala uradno izjavo, da so v popolnem šoku. Nepridipravi naj bi klicali Jeleninega strica in zahtevali odkupnino v vrednosti 2 miljonov evrov.

Policisti so potrdili, da je šlo za ugrabitev, nato pa sporočili, da so Milosava vendarle našli. Ugrabljenec jo je k sreči odnesel brez posledic. Jeleninega dedka so našli nekaj kilometrov stran od njegovega prebivališča in sicer zvezanega za enega izmed tamkajšnjih drogov. Milosav je policiji dejal, da sta v stanovanje vlomila dvi zamaskirani osebi, ga ukradli za nekaj več kot 200€ in mobilni telefon.