Mouratoglou meni, da je to zadnja sezona Federerja

Patrick Mouratoglou je po komentarji, da je to bržkone zadnja sezone Rogerja Federerja sedaj vseeno dejal, da se bo Švicar upokojil leta 2020 na olimpijskih igrah. 

Patrick Mouratoglou (Foto: Google)

Trener Serene Williams je komentiral Federerjev povratek na peščena igrišča prvič po letu 2016. Sam Švicar je potrdil, da ne namerava zaigrati zadnjič, to ni njegova poslovilna turneja, samo zaželel si je igrati. “Za francoski tenis je to odlično. Ne morem pa mimo tega, da ne bi pomislil na njegovo zadnjo sezono. Mislim, da želi odigrati vse štiri Grand Slame. Je pa povsem drugačna odločitev kot v prejšnjih treh letih,” je pred časom povedal Mouratoglou, nato pa je obrnil ploščo.

“Čutim, da se želi upokojiti na olimpijskih igrah leta 2020. Hoče igrati na tistem igrišču in se hkrati posloviti od ostalih turnirjev, kot je tudi Roland Garros. Zato ker je to odločitev sprejel kot strela z jasnega.” Ugibanj o tem, kdo bo kariero zaključil Roger Fededer je veliko, toda bolj pametno bi bilo uživati njegove teniške predstave, dokler še igra.