Kyrgios sprožil udarec proti Đokoviću in Nadalu!

Nick Kyrgios se nikoli ni bal povedati, kaj si misli, pravila igre pa so se malo spremenila, ko je sprožil udarec proti najboljšim na svetu.

Kyrgios je v Rimu na čase prejemal žvižge, na čase pa bučen aplavz. (Foto: Google)
Kyrgios (Foto: Google)

Znano je, da ima Avstralec napet odnos z Rafaelom Nadalom, ki ga je obtožil, da ne spoštuje publike, nasprotnika in sebe, po tem ko ga Kyrgios premagal na turnirju v Mehiki. Kyrgios ga je nazaj označil za zelo agresivnega in gracioznega samo po zmagi. Ko zmaga, je v redu, ne bo rekel nič slabega, dal bo kredit nasprotniku. Ampak takoj, ko ga premagam, mi reče, da nimam spoštovanja. In nato mi njegov stric Toni reče, da mi manjka izobrazbe. Brat moj, naredil sem 12 let šole, idiot. Razumem, da si razburjen, ker sem spet premagal tvojo družino.”

“Novak ima bolezensko obsesijo, da ugaja vsem,” je prepričan Avstralec. Kontroverzni teniški igralec je pred časom gostoval v podcastu Bena Rothenberga, kjer je nekaj ostrih puščic usmeril proti srbskemu teniškemu asu.

“Hoče biti Federer in njegovo proslavljanje je naravnost neprijetno. Tako močno si želi ugajati vsem, da tega enostavno ne moram več prenašati. Kar naježim se. Drugače je neverjeten tenisač in verjetno bo presegel Federerja, ampak ne glede na to, koliko Grand Slamov bo še osvojil, zame nikoli ne bo največji. Proti njemu sem igral dvakrat, in če me ne more premagati, potem že ne more biti najboljši na svetu. Če se kdaj pomerim z njim in ga premagam, bom na tak način proslavil pred njegovim nosom,” je dejal Avstralec, le nekaj dni po tem, ko je Srb osvojil turnir v Madridu. Po njegovem mnenju je Andy Murray precej boljši tenisač ob Đokovića, vendar pa ne eden, ne drugi, ne sežeta do kolen švicarskemu teniškemu maestru.

Roger Federer je najboljši tenisač vseh časov, že zaradi vsega kar je dosegel na vseh podlagah. A tudi Nadal je blizu,” je dejal Kyrgios in s tem vsaj nekoliko popihal na dušo Špancu, s katerim je mesece bil boj v medijih in na igrišču.