Kyrgios ponovno poln trikov; Avstralec gladko do zmage

Nick Kyrgios (Foto: ATP)

Nick Kyrgios je bil poln trikov v zmagi proti Dušanu Lajoviću. Avstralec je slavil s 6:3 in 6:1.

Nick Kyrgios (Foto: ATP)

Kyrgios je gledalcem prikazal tisto, za kar so plačali denar, obenem pa je še slavil. Avstralec se je v preteklosti pogosto izgubil v svojih vragolijah, tokrat pa jih je lepo vključil v kvalitetno tekmo. Podobno, kot je v zadnjih tednih to počel Gael Monfils. Na igrišču sta fanta še vedno razigrana, hkrati pa poskrbita, da odigrata kvaliteten dvoboj, ki ni zasenčen s strani eskperimentov in nonšalantnih udarcev.

Še posebej je blestel na prvem začetnem udarcu, kjer je zabil 25 asov. Na hitri podlagi v Miamiju imajo odlični serverji prednosti, Kyrgios pa je nedvomno eden izmed teh. “Ne vem, kaj se bo zgodilo jutri. Kdo ve, kaj bo na teniškem igrišču, ampak uživam in se zabavam,” je povedal mladi tenisač. “Dobro sem serviral in zares sem vesel. Danes je bila to dobra predstav v vseh pogledih.”

Čaka ga težka tekma proti Hrvatu

Kyrgiosa naslednji čaka Borna Čorić. “Borna je neverjeten borec in je eden izmed najboljših tenisačev na svetu. Ve, kako zmagovati, in je neverjeten atlet. Zares dobro se giba in vem, da mi ne bo prepustil niti ene točke. Ampak ne bom razmišljal o tem, sedaj imam en dan počitka.”