[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 9.9.

Včeraj smo si vzeli dan odmora. Teniška ponudba ta teden ni niti slučajno tako dobra kot prejšnji teden; sicer potekajo Challenger turnirji, ampak mi smo trenutno z mislimi bolj v New Yorku, kjer je danes že čas za polfinalna spektakla v ženski konkurenci. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 9.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 8. 9. 2021)

W/L Profit ROI
12/8 +17,89 12,13 %
Vložene enote
147,5

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – četrtek, 9.9. 2021.

LISTEK 1

OP ZDA – Grand Slam – New York

Raducanu – Sakkari

Analiza: Veliko smo že pisali o osemnajstletni Emmi Raducanu, nenazadnje smo nanjo tudi nekajkrat že uspešno odigrali. Včeraj je ponovno upravičila naše besede, da gre zagotovo za eno izmed najbolj obetavnih mladih igralk zadnjih desetletij (če ne še kaj več) in kakšna lepa zgodba bi se spisala, če bi pri svoji starosti že uspela osvojiti Grand Slam. Na poti do polfinala in skozi vse kvalifikacije še vedno ni oddala niti enega niza, kot še eno zanimivost pa dodajamo, da ji ni bilo potrebno odigrati niti ene podaljšane igre, le 1x pa je nasprotnica uspela priti do 5 iger v posameznem nizu (v kvalifikacijah Gruzijka Bolkvadze). Danes jo v bistvu čaka skoraj identična tekma kot včeraj – Maria Sakkari igra zelo podoben način igre kot Benčič, ki jo je Raducanu premagala v prejšnjem krogu in lahko bi rekli tudi, da sta Sakkari in Benčič po moči in trenutni formi zares poravnani. Sakkari je sicer do te faze odigrala odličen turnir in na poti do polfinala izgubila le en niz – proti Andreescu. Grkinja Spada med najbolj “fit” igralke na WTA touru, že celo sezono igra dober tenis, posega daleč v žreb, ampak ji na koncu vedno nekaj malega zmanjka v zaključni fazi, ko je treba pokazati največ. Zanimivo je predvsem to da je v karieri uspela priti le do enega turnirskega naslova na WTA leta 2019, v Maroku. Njen čas za osvojitev Grand Slama bo s takim delom in odnosom, kot ga kaže letos, prav lahko prišel že kmalu.

Stavnice danes sicer spet v vlogo rahlega favorita postavljajo Sakkari z 1,66, mi pa smo mnenja, da je Raducanu tista, ki je danes v prednosti in bližje finalnemu nastopu v Flushing Meadowsu.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Raducanu zmaga tekmo 2,20 bet365 7/10 02:30 +8,4

 

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40