[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 29.9.

Nadaljujemo z našo zmagovito serijo, včeraj smo pod streho spravili celo single kvoto 3,75 na Kuzmanova, ki je obenem tudi najvišja zadeta kvota od obstoja naše nove rubrike. Danes je ponudba odlična, igramo veliko in za velike vložke. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 29.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 29. 9. 2021)

stat4 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 29.9.

Vložene enote
437,5

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – sreda, 29.9. 2021.

LISTEK 1

ATP Sofija + WTA Chicago
Mager – Kecmanovič + Azarenka – Baptiste

Analiza: Dvoboj dveh igralcev, katerima bi današnja zmaga na tem nivoju pomenila zelo veliko glede na njuno katastrofalno letošnjo sezono. Oba igralca znata odigrati na vseh podlagah, posebno Mager je malo bolj domač na peščenih igriščih, medtem ko Kecmanoviću morda bolj ustreza trda podlaga. Igralcema sprva sicer ne bi pripisali statusa velikih serverjev, pa vendar danes naše razmišljanje potuje v smeri, da bosta igralca odigrala tekmo z zelo nizkih številom brejkov. Spremljali smo zadnjo tekmo Magerja proti Mannarinoju, odserviral je odlično in v celi tekmi Mannarinoju ponudil le 1 brejk priložnost, pa vemo, da je Mannarino zelo soliden returner. Prejšnji teden je v Metzu proti Basilashviliju odigral tekmo le z enim brejkom v celi tekmi. Mager in Kecmanović sta med sabo igrala 1x, na lanskem OP ZDA, ob zmagi Kecmanovića s 3:2 pa smo bili priča samo 4 brejkom. Še enkrat ponavljamo, da igralca vseeno nista znana po lahkih točkah na servisu, verjetno je tudi to razlog, da je meja postavljena tako visoko. Pa vendar, če se bosta igralca spustila v izmenjavanje lahkih servisnih iger, gotovo ne bomo videli veliko brejkov in iskreno povedano, mi vidimo točno tako tekmo. V vsakem problemu je postavljena meja 5,5 previsoka in vredna visokega vložka. V “dvojček” dodajamo Azarenko. Ta je postavljena v vlogi velike favoritinje, mi pa prav tako ne vidimo možnosti, da bi Američanka Baptiste presenetila, saj je vseeno daleč od nivoja tenisa, ki ga igra Azarenka, poleg tega pa bo morala precej narediti na fizični pripravljenosti, predenj bo lahko konkurirala najboljšim.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Manj kot 5,5 brejkov na tekmi 1,66 bet365 15:30
Azarenka zmaga 1,14 bet365 20:30
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1,90 8/10 +7,2

LISTEK 2

ATP San Diego
Schwartzman – Harris

Analiza: Harrisa in Schwartzmana danes stavnice postavljajo v “equal” situacijo in menijo, da bo na tekmi nizko število brejkov. Mi se s tem nikakor ne strinjamo, v vlogo favorita bi danes postavili Harrisa, kateri je od Wimbledona naprej močno dvignil svojo igro in se trenutno nahaja v formi svojega življenja. Stavnice ga jemljejo kot velikega serverja, kar v resnici tudi drži, je pa res, da je v igri iz osnovne črte močno napredoval, kar pa stavnice bolj slabo upoštevajo. To, da ima danes mejo 2,5 za brejke proti Schwartzmanu, je kriminal. Slednji igra praktično brez servisa, dober je v izmenjavah, je pa po drugi strani res, da je v letošnji sezoni padel v igri in ni niti približno več tako nevaren kot lansko leto, poleg tega pa mu pesek vseeno precej bolj leži kot druge podlage. V letošnji sezoni ni premagoval omembe vrednih tekmecev, je pa zato zabeležil nekaj grdih porazov, vključno s sramotno tekmo v Davisovem pokalu, kjer ga je pred domačo publiko porazil Belorus Ostapenkov, kateri do takrat ni imel niti ene uradne profesionalne tekme v karieri. V današnji tekmi je tako po našem mnenju velik favorit Harris, še bolj prepričani pa smo v brejke, saj je postavljena meja vsaj za brejk ali dva prenizko postavljena.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Harris več kot 2,5 brejkov v tekmi 1,83 bet365 9/10 04:00 +7,47

LISTEK 3

WTA Chicago
Vandrousova – Pavljučenkova

Analiza: 22-letna Čehinja, ki od Olimpijskih iger naprej le še dviguje formo, proti 30-letni Rusinji, katera je letos prišla do kariernega uspeha, ko je prišla do finala OP Francije. Glede na predstave igralk, ki jih spremljamo v zadnjem času, pa bi mi osebno danes Čehinjo postavili v vlogo favoritinje. Za stavo na Vandrousovo smo se odločili, ker je v zadnjih igrah bolj prepričljiva in ker njena samozavest od finalnega nastopa na Olimpijskih igrah samo še raste. Dosegla je polfinale v Luksemburgu, tudi na zdajšnjem turnirju v Chicagu pa je v 1.krogu odigrala zelo dobro in slavila gladko zmago. Pavljučenkova po drugi strani v zadnjem času ni zabeležila nobenega uspeha, gledali pa smo jo tudi na turnirju v Ostravi. Tam je v 1. krogu še prišla do zmage proti Konjuh (katera nikakor ne najde prave forme), preden je izgubila z Martincovo. Delala je veliko število neizisljenih napak in zmago podarila domačinki. Največji problem Pavljučenkine igre zagotovo predstavlja return. Ko ima njena nasprotnica dober servis, se za Rusinjo zelo pogosto pričnejo težave. Za potrditev te hipoteze si poglejmo njene zadnje tekmice, proti katerim je izgubila: Muchova, Benčič, Pegula, Pliškova, Martincova. Z izjemo Pegule prav vse omenjene igralke posedujejo zelo dober servis in igrajo zelo agresiven tenis. Vandrousova sicer nima nekega izjemnega servisa, je pa v igri zelo agresivna. V koliko bo ona tista, ki bo stopila v igrišče in prevzela pobudo menimo, da se ji za zmago danes ni potebno bati.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Vandrousova zmaga tekmo 1,90 bet365 7,5/10 19:00 +6,75

LISTEK 4

ATP San Diego
Anderson – Evans

Analiza: Andersonu se je nasmehnila sreča, saj je po grdem kvalifikacijskim porazu z Boltom (proti kateremu je bil v vlogi velikega favorita), dobil še eno priložnost v glavnem delu žreba. Za današnji uspeh se bo moral še veliko bolj potrudit, Evans na turnir prihaja po zelo dobrem OP ZDA, kjer je prišel do osmine finala. Anderson se bo kot vselej, znova zanašal na svoj začetni udarec, tako da smo mi tokrat našli “value” v malo bolj neobičajni stavi. Sami postavljamo Evansa v vlogo rahlega favorita, po našem mnenju pa bi moral dobit vsaj niz, če že ne bo zmagal. Tekma bo (kot vselej, ko igra Anderson) postregla z zelo nizkim številom brejkov, število iger pa bo posledično veliko. Da Evans pride čez mejo 12,5 iger tako skoraj zagotovo zadošča osvojen niz, saj lahko tudi ob morebitnem porazu preseže mejo. Bojazen, da ostane pod mejo pa bi bila, da bi tekmo dobil z rezultatom npr. 2x 6:4, kar pa glede na servis Andersona težko verjamemo, saj bomo zelo verjetno priča vsaj eni podaljšani igri. Kakorkoli, Anderson v kvalifikacijah ni blestel, poleg tega težko verjamemo, da se bo preporodil čez noč in z igrišča pometel Evansa z rezultatom 2:0.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Evans več kot 12,5 iger 1,83 bet365 8/10 20:30 +6,64

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40