[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 16.9.

Včeraj smo imeli precej smole, sploh s Kužmovo, katera velike prednosti ni znala pretopiti v zmago. Danes so v Portorožu na vrsti 3 dvoboji osmine finala, v kolikor organizatorjem ne zagode dež. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 16.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 16. 9. 2021)

W/L Profit ROI
19/12 +34.83 15,43%
Vložene enote
225,75

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – četrtek, 16.9. 2021.

LISTEK 1

WTA – Portorož + Challenger Cary
Juvan – Krunić + Mmoh – Mukund

Analiza: Kaja Juvan je v 1. krogu turnirja v slovenskem biseru pokazala odličen tenis. Na krilih domačega občinstva je gladko porazila 1. nosilko turnirja Petro Martič. Videlo se je, kako motivirana je, odigrala je tekmo z malo napakami, predvsem pa je bila odlična na 2. servisu, na katerem je osvojila kar 71% točk. Njena nasprotnica danes je kvalifikantka Krunić, katera precej bolje nastopa na pesku, kot pa na betonu. Realno do danes ni imela niti ene resne ovire, vedno je bila v vlogi velikanske favoritinje, tako da težko rečemo, da je pokazala kaj konkretnega. Kajo bo v Portorožu pred domačimi navijači zelo težko zaustaviti, sploh pa si težko predstavljamo, da bi to uspelo Kruničevi.

Zraven v double za boljšo kvoto dodajamo zmago Mmoha. Je eden izmed favoritov na Challengerju v Caryu, njegov indijski nasprotnik Mukund pa mu ne bi smel predstavljati nobenega izziva, saj je to igralec, ki na tem nivoju nima prav nobenega uspeha. Na bet365 vam na ta double ponujajo 5% bonus, tako da dobite skupno kvoto 1.83. Ne vidimo možnosti poraza, tako da ta double odigramo z maksimalnim vložkom.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Juvan zmaga 1.57 Bet365 14:00
Mmoh zmaga 1.14 Bet365 20:30
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1.83 (+5% bonus) 10/10

LISTEK 2

WTA Portorož
Paolini – Kalinska

Analiza: Nobena izmed današnjih igralk ne slovi kot dobra serverka, sploh Paolini je igralka zelo nizke rasti, ki si točke pribori v izmenjavah. Če bo tekma potekala tako kot mora, bomo priča velikemu številu brejkov na tekmi. Še en dober podatek pa je to, da bosta igralki verjetno odigrali izenačen dvoboj, tako da dlje kot traja tekma, večja je možnost za večje število brejkov. Meja je zagotovo prenizka in vredna višjega vložka.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Več kot 7.5 brejkov v tekmi 1.83 Bet365 8/10 11:00
  • -8

 


* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40