[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 11.9.

Včeraj smo zabeležili 2 zmagi in 1 poraz, danes pa čakamo še na naš max bet z maksimalnim vložkom na finale žensk med Raducanu in Fernandez. Na OP ZDA sta tako pred nami le še finalna obračuna posamičnih konkurenc in dva finala dvojic. Tokrat smo pogledali na druge, nižjekakovostne turnirje, preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 11.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 11. 9. 2021)

W/L Profit ROI
15/9 +29,65 16,94 %
Vložene enote
175

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – sobota, 11. 9. 2021.

LISTEK 1

Challenger Karlsruhe – WTA

Cristian J.A. – M. Sherif

Analiza: Egipčanka Mayar Sherif je v zadnjem letu naredila velik preskok iz ITF tekmovanj na WTA, kjer je letos že zabeležila krstno finale v romunskem Cluju, kjer je izgubila proti Petković. Spremljali smo jo že na na ITF tekmovanjih, kjer je osvojila 9 turnirskih zmag, beležila 68% bilanco zmag in že takrat pokazala, da ima pred sabo lepo kariero. Njena nasprotnica je še mlajša, Romunka Cristian, ki je prav nekaj let nastopala na ITF, kjer je leta 2015 pri 17 letih v vitrini imela že 10 turnirskih zmag tega tekmovanja. Pričakovanja so bila velika, ampak zaenkrat ji preskok na WTA še ni prav dobro uspel, oziroma tu ne beleži dobrih rezultatov. Seveda pa ima še veliko časa. Igralki sta se pomerili že v kvalifikacijah letošnjega Roland Garrosa, kjer je tesno slavila Cristian, od takrat pa se zdi, da je v teh 4 mesecih od njune tekme, Sherif naredila par korakov naprej, v primerjavi s tekmico. Kar se tiče zdajšnjega turnirja Sherif še ni oddala niza, Cristian pa enega v 1.krogu proti Burelovi. Mi bi danes Sherif postavili v večjo vlogo favoritinje, kot pa zgolj 1,80, zato danes stavimo na 25-letno Egipčanko.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
zmaga Mayar Sheriff 1,80 bet365 6,25/10 16:00 +5

LISTEK 2

WTA Luksemburg – 250

J. Niemeier – L. Papadakis

Analiza: Niemeier je igralka, ki je v 2. polovici sezone zelo napredovala in je nekako na meji tega, da poseže po zelo dobrih rezultatih tudi na WTA. Letos ima sicer na na omenjenih tekmovanjih že dva polfinala – iz Starsbourga in Hamburga, prav zna pa se zgoditi, da kmalu pritisne tudi piko na i. Njena igra temelji na precej dobrem začetnem udarcu in močnim udrihanjem po žogi v izmenjavah, torej bi jo lahko opredelili kot “hard hitter” igralko. Njena nasprotnica danes je 23-letna Nemka Papadakis oz. Rueffer, ki je pravzaprav širši javnosti precej nepoznana in je velika uganka. V karieri za zdaj še ni posegla po kdo ve kakšnih uspehih, niti nima niti enega osvojenega turnirja, najvišje na lestvici pa je bila 2018 na 447.mestu. Niemeier je danes postavljena v vlogo ogromne favoritinje, zmaga pa zanjo ne bi smela biti vprašljiva. Glede na to, da bi znala Niemeier povsem zdominirati svojo današnjo nasprotnico in ker poseduje zelo dober servis, bi se znalo zgoditi, da v 1.nizu ne bi oddala začetnega udarca, kar je v preteklosti že dokazala. Voda na mlin je tudi to, da se igra na trdi podlagi, kjer bo njen servis prišel še bolj do izraza, kot bi denimo na pesku. Kvota 3 je zelo dobra in vredna poskusa za sicer malo manjši srednji vložek.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Papadakis ne brejka servisa v 1.nizu 3 bet365 3,25/10 16:30 -3,2
Alona Bondarenko (Ukrajina)
5

LISTEK 3 – še od včeraj

OP ZDA – Grand Slam – WTA

Raducanu – Fernandez

Analiza: listek 4 na naslednji povezavi: https://teniskisvet.si/igraj-z-nami-stavni-nasvet-10-9-2021/

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
zmaga Raducanu 1,66 bet365 10/10 22:00 +6,66

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40