[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 10.9.

Včeraj smo odigrali samo eno stavo, ki je bila tudi gladko dobljena. OP ZDA se počasi zaključuje, pred nami so zadnji trije dnevi zaključnih dvobojev. Danes sta na sporedu moška polfinalna obračuna, polfinale ženskih dvojic in finale moških dvojic, pokukali pa bomo tudi čez mejo – na Challenger v Tulln. Preučili smo stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 10.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 10. 9. 2021)

W/L Profit ROI
13/8 +26,29 17,02 %
Vložene enote
154,5

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – petek, 10.9. 2021.

LISTEK 1

OP ZDA – Grand Slam – ATP + Challenger Tulln

Medvedev – Auger-Aliassime + Vesely – Moraing

Analiza: Danes smo pripravili napoved iz Challengerja v Avstriji, natančneje v Tullnu, kjer se ta teden odvija Challenger na pesku z zelo močno zasedbo. Pri igralcih kova Vesely, ki sicer redno nastopajo na ATP in manjkrat na Challengerjih, je vedno vprašanje v kakšni različici se bodo prikazali na turnirju. Nagradni sklad je namreč veliko manjši, tako da ponavadi primanjkuje volje do igre in posledično hiter izpad. Čeh Vesely trenutno zaseda 90.mesto na ATP in očitno se mu je uspelo motivirati za ta turnir in ima tukaj namen priti do konca. V 1.krogu se je še nekako lovil proti domačinu Neumayerju, od takrat naprej pa je zabeležil dve res impresivni zmagi, sploh proti domačemu adutu Novaku Dennisu z 2x po 6:3 in se tako uvrstil v polfinale. Njegova igra sicer bazira na močnem servisu in dobrem forehandu. V bistvu zelo podoben slog igre kot njegov današnji nasportnik – Nemec Mats Moraing. Ta je do polfinala premagal Miedlerja, Kovalika in Monteira. Tri zelo lepe zmage, ki kažejo na lep napredek v zadnjih mesecih. Danes se bosta igralca verjetno spustila v zelo napadalno igro, izmenjave ne bodo dolge, veliko bo odvisno od servisa. V normalnih razmerah je jasno, da je Vesely tisti, ki premore več znanja in nenazadnje tudi izkušenj. V kolikor bo torej danes tekmo vzel resno, ne bi smel imeti pretiranih težav z Moraingom. Kvota se nam zdi nekoliko napram našim ocenam, postavljena previsoko.

Za v double za malenkostni dvig kvote dodajamo 1.polfinalno tekmo iz OP ZDA. Medvedev je v celotni ameriški turneji pokazal neprimerljivo več od Augerja, ki mu danes ne bi smel predstavljati prevelikih težav. Polfinale Grand Slama je tudi največji dosežek Auger-Alliassima v njegovi rani karieri. V kolikor pa bi slučajno prišlo do izenačene tekme, pa bi tudi izkušnje in psiha morala biti na strani Medvedeva, saj ima za sabo že veliko tovrstnih tekem, medtem ko se je za Auger-Aliassima že večkrat pokazalo, da se pod pritistkom hitro zlomi.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Medvedev zmaga 1,16 bet365 21:00
Vesely zmaga 1,66 bet365 16:15
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1,94 6,5/10

LISTEK 2

OP ZDA – Grand Slam – ATP dvojice

Ram/Salisbury – Murray/Soares

Analiza: Po izpadu hrvaške naveze Mektič/Pavič sta vlogo glavnih favoritov turnirja prevzela Ram in Salisbury. To priložnost sta lepo izkoristila in se uvrstila v današnji finale, kjer se bosta merila z zelo uigrano dvojico Murray/Soares. Slednja sta v dolgoletnem sodelovanju v karieri osvojila 2 Grand Slama, oba pa prihajata iz leta 2016. Od takrat do danes se je veliko spremenilo, Murray (35let) in (sploh) Soares (29 let) pa se počasi že izgubljata v letih, čeprav je seveda znano, da igralci dvojic igrajo dlje kot posamezniki. Spremljali bomo sicer tekmo igralcev, ki so zelo izkušeni, najmlajši član finala je tako Britanec Salisbury, ki ima 29 let. Salisbury se sicer nahaja v res vrhunski formi, s Krawczyk je prišel tudi v finale mešanh dvojic, z Ramom pa osvojil Masters v Torontu. Na drugi strani Murray in Soares v letošnji sezoni nista pokazala skoraj ničesar, sploh od avstralske turneje naprej, tako da lahko rečemo, da gre kar za veliko presenečenje, da ju bomo danes spremljali v finalu. Naveza Ram/Salisbury je v zadnjem času v boljši formi in sta nas v zadnjem času bolj prepričala, tako da verjamemo da bosta upravičila vlogo rahlih favoritov in osvojila turnir moških dvojic.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Ram/Salisbury zmagata tekmo 1,61 bet3665 8/10 18:00

LISTEK 3

OP ZDA – Grand Slam – ATP

Đoković – Zverev

Analiza: Spremljali bomo zelo napeto večerno drugo polfinalno tekmo, ki bo verjetno precej bolj izenačena kot predhodna tekma med Augerjem in Medvedevom. Ko govorimo o Zverevu in Đokoviću je morda za zdaj malenkost več pokazal Zverev, aktualni olimpijski prvak, ki se trenutno nahaja v nizu 16-ih zaporednih zmag. Ta je do polfinala oddal le en niz proti Socku, medtem ko je Đoković presenetljivo izgubil po en niz proti Runeju, Nishikoriju, Brooksbyu in Berrettiniju. Torej, glede na dosedanje predstave bi lahko danes v vlogo favorita celo postavili Zvereva, ki je dobil tudi zadnji medsebojni obračun na OI v Tokiju z 2:1. Seveda pa nas zgodovina uči, da lahko Đoković močno dvigne nivo igre, ko je to potrebno, prav tako pa mu v lovu na vse štiri dobljene Grand Slame v enem koledarskem letu zagotovo ne primanjkuje niti motivacije. Đoković in Zverev sta v zadnjih 4 letih odigrala veliko zelo izenačenih dvobojev, tudi danes pa ne bi smelo biti nič drugače – sploh glede na trenutno formo. Težko si predstavljamo, da bi se tekma končala v treh nizih, zato stavimo na več kot 38,5 iger v dvoboju, saj je to na tem dvoboju mogoče še najbolj varna opcija in bi moralo iti v “over” v štirih nizih.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Več kot 38,5 iger v tekmi 1,83 bet365 6/10 01:00

LISTEK 4

OP ZDA – Grand Slam – WTA

Raducanu – Fernandez (POZOR! – TEKMA SE IGRA JUTRI)

MAX BET

Analiza: Pa smo prišli do sklepnega dejanja ženskega dela žreba. Turnir se je odvijal res ekstremno zanimivo, kdor pa bi pred turnirjem napovedal, da bosta v finalu 18-letna kvalifikantka Emma Raducanu in 19-letna Leylah Fernandez, pa bi bil takrat deležen posmeha z vseh strani. Zanimivo, v kolikor bi stavili, da se bosta igralki pomerilli v finalu, bi verjetno dobili kvoto preko 20000. Za nas pa je seveda veliko večje presenečenje, da se je v finale uvrstila Fernandez, kot pa Raducanu. Na Britanko Emmo Raducanu smo skozi celoten turnir igrali 3x. V analizah smo večkrat poudarjali, da gre za igralko, ki bo v svoji karieri posegla posegla po velikih stvareh in da gre za enega največjih talentov v zadnjih desetletjih. Naj dodamo, da smo med njenimi tekmami (pa ne samo na letošnjem OP ZDA) opazili, da so zelo redke igralke s takšnim razumevanjem igre kot ona. Nasprotnice je, vključno s polfinalnim dvobojem, odpihnila z igrišča in tako še vedno velja dejstvo, da ni oddala niti enega niza + da nobena izmed nasprotnic ni uspela osvojit več kot 5 iger v posameznem nizu. Zares izjemen dosežek, kot tudi to, da je prva igralka v zgodovini Grand Slamov, ki je prišla v finale kot kvalifikantka. Verjamemo, da bi Raducanu jutri osvojila svoj prvi Grand Slam, ne glede na jakost igralke, ki bi jo pričakala v finalu. V finalnem obračunu, ki bo na sporedu jutri ob 22h, bo njena nasprotnica, kot že omenjeno, Kanadčanka Leylah Fernandez. Do finala se je prebila čez izjemno zahteven žreb, v čisto nobenem obračunu pa ni bila v vlogi favorita. Če bi pred turnirjem napovedali, da bo prišla v finale, bi zdaj imeli zmago v vrednosti vložek x700. Rekli bi sicer, da te tekme do finala ni toliko dobivala z znanjem, kot pa jih je s srcem in glavo, saj vsako točko odigra na maksimumu, kot da bi bila to zadnja točka v njenem življenju. Poleg tega je njen plus tudi to, da se je vedno dobro znašla v mentalno težkih situacijah. Jutri se nam tako obeta zares zanimiva tekma, Raducanu pa se ne bi smela pustit presenetit, saj je v sami tehniki in moči v udarcih boljša tekmica in zares si težko predstavljamo, da jutri ne bi slavila krstne turnirske zmage na OP ZDA.

PS: Tekmo smo odigrali že danes, saj je velika možnost padca kvote.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Raducanu zmaga 1,66 bet365 10/10 22:00

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40

1 thought on “[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 10.9.

Comments are closed.