[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 1.10.

Po noro uspešnem uvodnem mesecu, v katerem smo zabeležili več kot 150 enot čistega profita, smo statistiko v želji lepše preglednosti – poenostavili. Statistiko preteklih mesecev najdete v prispevku spodaj. Težko bo še kdaj ponoviti ta uspeh, seveda pa bomo od sebe dali maksimum in upamo, da bomo tako uspešni še naprej. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 1.10.

NAŠA STATISTIKA (1. 10. – 31. 10. 2021)

oktober - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 1.10.

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – petek, 1. 10. 2021.

LISTEK 1

Challenger Orleans
Vesely – Gasquet

Analiza: Po naših ocenah gre tokrat za popolnoma 50/50 tekmo. Stavnice v vlogo malce občutnejšega favorita postavljajo Gasqueta. Ta je v prvih dveh krogih deloval dokaj neprepričjiv, posebno v prvem nizu obeh tekem, saj je oba izgubil. Verjetno mu stavnice namenjajo majhno prednost zaradi turnirja na domačih tleh, ter zato, ker se je precej dobro odrezal na OP ZDA, za razliko od Veselya, ki je izpadel v 1.krogu. Vesely je po OP ZDA neuspešno igral na dveh peščenih Challengerih, prav tako je izpadel v 1.krogu ATP v Nur-Sultanu. Vseeno ni igral slabo, beležil pa je tesne poraze, navadno je v njegov neuspeh vodila izgubljena podaljšana igra. Ampak pustimo zgodovino, važen je zdajšnji turnir v Orleansu. V prvih dveh krogih je prikazal zelo dobri predstavi, sploh na servisu, katerega ni oddal niti 1x. Posebno suveren je bil včeraj, ko je z igrišča izbrisal Tabilla s 6:3; 6:1. Smo prepričanja, da ko je Vesely v dobri formi in zainteresiran za igro lahko premaga tudi najboljše. Kot omenjeno je njegovo največje orožje servis in “big forehand”, njegova slabost pa konstantnost v izmenjavah. Gasquet je “all around” igralec z odlično tehniko, pa vendar mu telo pri 35-letih ne dovoljuje več igre na takem nivoju kot nekoč. Pričakuje se težak dvoboj za oba igralca, tekmo pa bodo odločile malenkosti. Odločili smo se za stavo, da v skupnem izračunu razlike iger Vesely od nasprotnika ne bo slabši za več kot 2 igre – “Match handicap”.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Handicap iger – Vesely +2,5 1,80 bet365 7/10 17:30 +5,6

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Septembrska statistika
W/L Profit ROI
46/21 (64,8%) +156,71 (484 vloženih enot) +32,37%

Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).

1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40