“Garala sem, da sem se spravila v to obleko”

Serena Williams letos v Avstraliji navdušuje s predstavami, poskrbela pa je tudi za bučno debato o njeni teniški opravi. Tako, kot je to storila že na Roland Garrosu, kjer si je s črno oprijeto obleko priborila vzdevek “Catwoman” in so podobne kostume v nadaljnje prepovedali. Tokrat je odeta v zeleno.

Premagala je Simono Halep (Foto: Troll Tennis)

Američanka spet obrača glave, ampak zaradi svojega videza. Serena je v preteklih tednih izgubila veliko kilogramov, kar pa se pozna tudi na njeni hitrosti po igrišču. Ni še med hitrejšimi, se pa rešuje s svojo močjo in borbenostjo.

“Oblikovali smo jo že v naprej v sodelovanju z Nike. Vem, da sem veliko delala in garala v pripravljalnem obdobju, da bi se lahko spravila v to obleko. Vrnila sem se takoj, ko sem lahko. Ni lahko z 12-mesečnim otrokom okoli pasu. Želela sem biti fit, ko se vrnem. Pri Nike pa so vedno podpirali močne, drzne izjave za mame, ki se skušajo vrniti. To sem bila jaz. Vedno sem počela nekaj; ali sem bila v šoli ali pa v podjetju. Nisem potovala veliko. Pripravljala sem se na povratek, ker čutim, da moram dati vse od sebe. Ko igram turnirje, se maksimalno potrudim, ker ne vem, koliko jih bom še igrala.”