Đoković šokiral novinarje z naslednjo izjavo …

Na novinarski konferenci po porazu proti Marcu Cecchinatu je Srb Novak Đoković presenetil z izjavo, da ne ve, kaj bo naredil naslednje. V majhni sobi pred peščico ljudi je poklapani Đoković povedal, da ni prepričan, če bo nastopil v Wimbledonu.

Novak Đoković bi znal odpovedati travnati del sezone (Foto: Tennisworldusa.com)

“Ne vem, če bom igral na travi. Ne vem, kaj bom storil. Ravno sem prišel z igrišča. se opravičujem, ne morem vam dati odgovora. Nobenega odgovora nimam,” je dejal Novak, ki je v Parizu skorajda že odkril tisto pravo formo, a vseeno klonil v četrtfinalu proti razigranemu nasprotniku. “Čestitam mu za odlično predstavo, na mojo nesrečo sem potreboval preveč časa, da sem ujel ritem. Ko sem se ogrel, je bilo bolje. In škoda, ker nisem izkoristil priložnosti v četrtem nizu, ampak pohvala njemu, da se je vrnil in zdržal. Nikoli mi ni bilo težko čestitati nasprotniku in ga objeti. Zaslužil si je zmago, bil je lep trenutek.”

Novak je povedal, da je vsak poraz težak, ta še posebno, saj je v zadnjih tednih stopnjeval formo. V Parizu je računal na vsaj polfinale, a ni šlo. “Nočem govoriti o fizičnih težavah, ki sem jih imel, sedaj ni čas za to. V tem trenutku ne razmišljam o tenisu, zato ne morem dati nadaljnih informacij.”