Andy Murray: “Kar se dogaja z Đokovićem, ni dobro za tenis”

Ta teden se vrti večinoma okoli Novaka Đokovića. Na to temo je imel kaj za povedati tudi Andy Murray, ki meni, da kar se dogaja s srbskim tenisačem, nikakor ni dobro za tenis. Škot bi raje videl, če ga novinarji ne bi spraševali o drugem kot o njegovem tenisu.

Adobe Post 20211231 0952130 696x392 1 - Andy Murray: "Kar se dogaja z Đokovićem, ni dobro za tenis"
Andy Murray je komentiral situacijo Novaka Đokovića (Foto: Tennisworldusa.org)

Trikratni Grand Slam šampion, Škot Andy Murray, trenutno igra na ATP turnirju v Sydneyju (danes je dosegel tesno zmago proti Nikolozu Basilashviliju). Novinarjem je povedal, da mu ni všeč, kako so se stvari razpletle z Novakom Đokovićem. “Ta trenutek bom rekel samo dvoje. Prva je – upam, da je z Novakom vse v vredu. Dobro ga poznam, vedno sva imela dober odnos in upam, da je v redu. Druga stvar je – to ni dobro za tenis. Za nikogar, ki je vpleten. Mislim, da je zares slaba situacija.”

“Rad bi počakal, da pridejo ven vsa dejstva in bomo videli, kaj se bo zgodilo. Vsak dan je nekaj drugega in slišimo preveč informacij. Moramo počakati, kakšna je situacija, preden lahko komentiram. Ni pošteno, da predvidevamo. Tisto, kar je prišlo v javnost, res ni videti dobro. Ampak želim si slišati vsa dejstva.”