Ponosni Lipovšek z zastavo v bazen, kasneje še pel!

Tomi Lipovšek s Slovenijo do pomembne zmage. (Foto: Instagram)

Tomi Lipovšek s Slovenijo do pomembne zmage. (Foto: Instagram)

Slovenija danes zasluženo slavi zmago, ki je bila prav tako povsem zaslužena. V obračunu 2. evroafriške skupine Davisovega pokala je ‘padel’ Egipt, slovenska izbrana vrsta se je po obračunu pošteno ohladila. Še posebej se je izkazal tudi Tomas Lipovšek Puches. 

Lipovšek in debi v Davisovem pokalu. (Foto: Instagram)
Lipovšek in debi v Davisovem pokalu. (Foto: Instagram)

26-letni Tomas Lipovšek Puches, katerega ste lahko podrobneje spoznali že v našem majevskem intervjuju (PREVERI VEČ), v Argentini priložnosti, da bi bil del Davis Cup ekipe ni dočakal. Sin očeta Slovenca in matere Hrvatice se je odločil, da bo svojo priložnost poiskal v Sloveniji.

In že le nekaj mesecev kasneje ima Tomas veliko razlogov za veselje. Vpoklican je bil v Davis Cup ekipo in se skupaj s preostalimi fanti veselil velike zmage nad Egiptom, ki Sloveniji odpira vrata za preboj v 1. evroafriško skupino.

Vesel za novo izkušnjo v moji karieri,” je na svojem Instagram računu ob objavi fotografije v slovenski opravi zapisal Lipovšek.

Že v majevskem pogovoru nam je Tomas zaupal, da se bo trudil čim prej naučiti slovenskega jezika, v spodnjem videoposnetku pa lahko vidimo, da je na dobri poti. Ponosno je namreč zapel Zdravljico, himno Republike Slovenije.

.

.

.