Vabilo na UTR pozivni turnir v Kopru z nagradnim skladom 3 tisoč evrov

Spoštovani, kot veste se za tekmovanja pod okriljem Tenis Slovenije sedaj že nekaj mesecev uspešno uvaja nov sistem plačevanja prijavnine, ki poteka prek spletne platforme UTR (Universal Tennis Rating). Naše sodelovanje bomo še dodatno nadgradili in v Sloveniji organizirali dva ženska in dva moška UTR turnirja, s skupnim nagradnim skladom $ 80.000 ameriških dolarjev, ki bosta potekala od 16. do 22. avgusta in od 23. do 29. avgusta 2021 v Portorožu.

Clanska Prvenstva 2021 FB cover 1640x720px Pro Ten Koper jul2021 1 1024x450 - Vabilo na UTR pozivni turnir v Kopru z nagradnim skladom 3 tisoč evrov

Prijave na UTR turnirja so odprte za tekmovalce/-ke, ki so napolnili 14 let starosti ter imajo UTR rating vsaj 12,5+ za moške in 10,0+ za ženske. V posameznem turnirju bo igralo 20 tekmovalcev/-k v štirih skupinah, pri čemerse od ponedeljka do petka igrajo round robin tekme, v soboto in nedeljo pa finalne tekme turnirja. Vsak tekmovalec/-ka ima zagotovljenih pet tekem in pri tem prejme minimalno $ 500 ameriških dolarjev nagradnega sklada, v primeru zmage turnirja pa $ 4000 dolarjev.

POVABILA ORGANIZATORJA ZA UTR TURNIRJE:

Za člane in članice Tenis Slovenije bomo organizirali pozivni turnir UTR – Pro Ten Koper Open 2021 za posameznike in dvojice, z nagradnim skladom 3.000 €, ki bo potekal od 16. do 18. julija 2021 na Bonifiki, Kopru.

Poleg bogatega nagradnega sklada bosta zmagovalka in zmagovalec prejela tudi povabila na zgoraj opisani mednarodni Universal Tennis (UTR) turnir.

Prijave za pozivni turnir se zaključijo v torek, 6. julija 2021 ob 23.59 uri. Prijave administratorji klubov opravite po dosedanjem postopku v sistemu Qualitas. Plačila prijavnine pa potekajo prek UTR platforme. Skupaj z vami se na Tenis Sloveniji UTR turnirjev izjemno veselimo, saj bodo ambicioznim igralkam in igralcem ponudili še večjo konkurenco in dodatne priložnosti, da igrajo v lokalnem okolju ter hkrati gradijo svoje sposobnosti na mednarodni ravni.

Upamo, da se vidimo na slovenski obali v čim večjem številu.

Vir: Tenis Slovenija, STA