Vabilo na Rim Open 2022 v Laškem

Vabimo vas na Rim Open 2022 v Laškem, ki bo potekalo 28. in 29. maja 2022 v Teniškem Centru Mare.

Teniško obarvan konec meseca maja, bo v Laškem prvič potekal edinstveni dogodek, na katerem bodo na svoj račun prišli ne samo teniški igralci, ampak tudi ljubitelji vrhunske italijanske kulinarike. Popestrili vas bomo z vrhunsko animacijo, kot je ”metanje pic”, odkrivanje Pompejev in dirka gladiatorjev ter veliko več.

Skozi našo delavnico bodo otroci spoznali italijansko kulturo, razvili in ustvarili bodo svoje umetnine, ki jih bodo uporabili v animaciji in mogoče s tem tudi odkrili svojo umetniško žilico.

Tako bo poskrbljeno za dobro teniško vzdušje za naše najmlajše tekmovalke in tekmovalce, ki se bodo pomerili v naslednjih kategorijah:

  • družinske teniške igre (1. predšolski otrok + 1. starš)
  • mini tenis (2014 in mlajši),
  • midi tenis (2012 in mlajši),
  • tenis z zeleno žogo,
  • tenis 11-13 let,
  • tenis 13-16 let.

Seveda pa ne bomo pozabili tudi na izkušene igralce in igralke ter veterane, kjer Vas vabimo na Pro-Am turnirjem (profesionalni igralci/trenerji proti naprednim rekreativcem), kjer se bo najboljši predstavnik ”gladiatorjev” pomeril proti velikim ”Gajem Julijem Cezarjem” iz Laškega. Vzporedno pa bo potekal tudi teniški »šampanjc« turnir dvojic, kjer bomo pare žrebali v vsakem kolu predtekmovanja ter pred boji za odličja.

Turnir se bo pričel ob 10. uri z otvoritveno ceremonijo kot v antičnem Rimu, zaključek pa s podelitvami medalj in nagrad. Predvidoma bomo končali okoli 16. ure. Vabljeni ste vsi, tudi tisti, ki ne boste sodelovali na turnirju.

Prosimo vse, ki se želite prijaviti na turnir, to storite na tej povezavi ali na telefonsko številko 051/202-090 (Goran) ali sucur.goran@gmail.com.

 Rok za prijave je do četrtka, 26. maja 2022 do 22.00 ure.

Veselimo se sodelovanja in ustvarjanja novih uspešnih teniških zgodb.

Več informacij v priponki.