V nedeljo rekreativno-veteransko odprto prvenstvo Slovenije v dvojicah

Tenis Slovenija

Spoštovani člani Tenis Slovenije, veteranski in rekreativni igralci ter vsi prijatelji tenisa, sporočamo vam, da bo v nedeljo, 16. avgusta 2020, ob 10. uri v SR Marina, Portorož, potekalo rekreativno-veteransko odprto prvenstvo Slovenije v dvojicah.

Tenis Slovenija

Prvenstvo bo potekalo v šestih kategorijah in sicer moški do 85 let rekreativci, do 85 let nekdanji tekmovalci (zadnji dve leti niso igrali na turnirjih pod okriljem TS), 86 – 105 let, nad 105 let, ter ženske do 85 let, nad 85 let. Vsaka prijavljena dvojica bo odigrala najmanj dve tekmi. Sistem tekmovanja bo določen po zaključku prijav – 14. avgusta ob polnoči. Za izvedbo tekmovanja v posamezni kategoriji mora biti prijavljenih vsaj šest parov.

Poleg navedenih kategorij, bo na voljo tudi nova, tako imenovana vstopna in enotna starostna kategorija, v moški in ženski kategoriji, ki smo jo poimenovali Tenis Slovenija oziroma TS kategorija in bo na voljo, kot dodatna možnost izbire, za vse igralke in igralce, ki še niste nastopili na tekmovanju pod okriljem Tenis Slovenije.

Prijavnina znaša 20 €/osebo, v kar je vključeno: darilna vrečka, kosilo, penina Medot, teniška igrišča, žoge, brezalkoholna pijača, pokali in zabava. Čakajo vas tudi nagrade za zmagovalce in nagrade za izžrebane prisotne igralce tenisa.

Z malo sreče na ATP turnir!

Vsi se strinjamo, da je lepo zmagati, a menimo tudi, da je še pomembneje sodelovati in igro vzljubiti. Zato smo se odločili, da bomo med vsemi prijavljenimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel vstopnici za ogled turnirja ATP Mutua Madrid Open 2021 in letalski vozovnici za Madrid!!

POMEMBNO:
Vsi sodelujoči igralci morajo biti člani Rekreativno-veteranske organizacije Tenis Slovenije za leto 2020. Članarina, ki znaša 10 € na osebo, se lahko poravna prek sistema www.tzsinfosys.si ali ob plačilu prijavnine pred pričetkom tekmovanja.

Vodja tekmovanja bo Anže Bašelj – 031 300 488.

V prijavo za tekmovanje napišite: ime in priimek, letnico rojstva, kontaktno številko ter e-naslov, najkasneje do petka, 14. avgusta 2020, na prijave@tenis-slovenija.si.

Dogodek bo organiziran v skladu z navodili NIJZ. Natančne informacije in napotki sledijo.Veselimo se uspešnih teniških potez in sproščenega druženja.