U8 – U11: Številni najmlajši upi navdušili na igriščih TK Gibi Šport in Max Tenis Club (FOTO)

Najmlajši slovenski teniški upi so se predstavili še zadnjič v koledarskem letu 2022.

V minulem vikendu so se  v Ljubljani še zadnjič v koledarskem letu 2022 predstavili najmlajši slovenski teniški upi. Ti so tokrat svoje loparje vihteli na igriščih TK Gibi Šport in Max Tenis Club.  

Najmlajši slovenski teniški upi so se predstavili še zadnjič v koledarskem letu 2022.

Slovenski teniški upi v starostnih kategorijah U10 in U11 so se predstavili na igriščih Max Tenis Club. Koledarsko leto 2022 so na najboljši možen način zaključili zmagovalci Nikol Zrnić (LUKAKP), Črt Košak (PORTOV), Brina Bohorič (OL-LJ) in Max Kret (RAVNE), tudi ostali igralci in igralke pa so dali vse od sebe in pokazali, da se za prihodnost slovenskega tenisa ne rabimo bati.

Še mlajši tekmovalci so svoje teniško znanje kazali na igriščih TK Gibi Šport, kjer smo spremljali turnirje v mini in midi tenisu. Vsi tekmovalci so se najprej pomerili v skupinskem delu oz. po t.i. sistemu ’round-robin’, kasneje jih je čakal še glavni ali tolažilni turnir. Med vsemi so se najbolje odrezali Ajda Lovšin (MAJA), Timotej Stanič (LUKAKP), Lars Cokan (CTA) in Nikol Zrnić (LUKAKP). Slednja se tako lahko pohvali kot zmagovalka dveh turnirjev v dveh dneh.

Fotogalerija in vsi rezultati