U8-11: Najmlajši odlično nastopali na zaključnem Zavarovalnica Triglav Mastersu v Kopru

Od petka do nedelje je potekalo odprto prvenstvo na teniških igriščih v Kopru, kjer so se med seboj pomerili najmlajši teniški igralci in igralke.

Najmlajši slovenski teniški upi navdušili v Kopru.

FOTOGALERIJA na voljo ob kliku

Na igriščih v Kopru je bilo čez vikend pestro, saj so se pomerili dečki in deklice do 11. leta starosti. Predstavili so se v več različnih kategorijah – midi, mini ter do 10. in 11. leta.

V skupini midi je pri dečkih tekmovalo 12 dečkov. V prvem delu žreba je bil najuspešnejši Lars Cokan, ki je čez vikend zabeležil 5 zmag. V drugem delu žreba, med srečnimi poraženci, je bil najboljši Jure Hribar. Pri deklicah sta v midi skupini bili najuspešnejši Ajda Lovšin in med srečnimi poraženkami Mila Djurič.

V kategoriji mini je tekmovalo 6 dečkov. Benjamin Peroša in Julijan Grosek sta dosegla najboljši rezultat. Pri deklicah pa je bila ponovno najboljša Mila Djurič ter na levi strani žreba Taja Satler.

Pri dečkih do 10 let je bil najboljši Alexander Evan Šimonka, ki je čez vikend gladko premagal vse svoje nasprotnike. Pri deklicah je ponovno slavila Ajda Lovšin, ki je v enem vikendu zabeležila dve zmagi.

Pri kategoriji do 11. leta starosti je pri dečkih največ pokazal Ian Suljič, ki je odigral tri tekme do finala in potem tudi uspešno ubranil napad nasprotnika v finalnem obračunu. Pri deklicah je Naja Arsič tista, ki je bila boljša od svojih nasprotnic in zmagala v finalu.

Vsi rezultati OP Koper na voljo ob kliku