U14: Kar 3 turnirji round robin čez vikend

Čez vikend so se na igriščih teniških klubov TA Breskvar, ŽTK Maribor in LTA Ljubljana pomerili dečki in deklice do 14. leta starosti na turnirju round robin. 

Jaka Brolih do treh zmag v Mariboru, Luka Požonec v Ljubljani.

Na TA Breskvar je tekmovalo 3o dečkov. V skupini 1 je največ pokazal Luka Požonec (TKMED), ki je dosegel 3 zmage. V skupini 2 pa je bil najuspešnejši Liam Tim Čeč (TK-CC). Filip Borut Schroll (MAJA) je je v 3. skupini dosegel največ zmag, v 4. skupini pa je to uspelo Valu Mežanu (RADOM). V skupini 5 je 3 zmage zabeležil David Čeč (TK-CC). V skupini 6 je prav tako 3 zmage dosegel Aljaž Može (TR-KR). V skupini 7 in skupini 8 pa sta bila najboljša Vitan Marušič (BO-BI) in Maks Dermelj (TKMED).

Prav tako v Ljubljani, vendar na igriščih teniškega kluba Dravlje, ŠD LTA, je v skupini 1 bil najboljši Dan Turnšek (ŠD_LOK), v skupini 2 pa Enej Kralj (TK-CC). Ervin Ramulić (LUKAKP) in Otto Jerko sta bila najboljša v skupini 3 in 4. V skupini 5 je največ zmag zabeležil Lukas Flego (LUKAKP). Val Mlakar (MAJA), Platon Shapovalov (PVALD) in Arne Medak (MAXLJ) so pa bili najboljši v zadnjih treh skupinah.

V Mariboru se je na igriščih ŽTK pomerilo 16 igralcev, Mark Škundrić (ŽTKMB), Matvei Semenov (ŽTKMB), Jaka Brolih (BR-MB) in Mark Lalič (ŽTKMB) so v posamezni skupini zabeležili največ zmag.

Pri dekletih se je v Mariboru (ŽTK) pomerilo 17 teniških igralk. V skupini 1 je največ zmag dosegla Liza Butina Jazbec (ŽTKMB). V skupini 2 pa Vita Kantoci (ROGAŠ). Tinkara Sep (ŽTKMB) in Inaja Vršič (LUKAKP) sta v skupini 3 in 4 bili najuspešnejši. V skupini 5 pa je dve zmagi zabeležila Maja Božič (ŽTKMB).

Na igriščih ŠD LTA pa so deklice v 6 skupina poskušale premagati po 3 nasprotnice. V skupini 1 je največ pokazala Stela Antolinc (ŠD_LTA). Kaja Fiere (TRBOV), Kiara Ema Čeč (TK-CC) in Anastasia Čretnik (TK-CC) so bile najboljše v skupinah 2, 3 in 4. V skupini 5 in 6 pa sta največ zmag dosegli Živa Perendija (N.GOR) in Doroteja Kitić (TK-CC).

Anja Cimperman (SL-LJ), Elina Grabljevec (TK-AB), Nika Kožuh (TKMED), Zara Bergelj (TK-AB) in Tia Šmarčan (CTA) pa so bile najboljše na igriščih TA Breskvar.