U14: Državna prvaka sta Sara Kovačević in Mark Pavčič

Z zaključkom današnjega dne smo dobili državne prvake do 14. leta. Pri deklicah je to Sara Kovačević, pri dečkih Mark Pavčič. V dvojicah sta državna prvaka postala Stefan Đokić in Gil Kita. Pri deklicah pa Nika Štor in Lili Štusaj. 

Državna prvakinja Sara Kovačević in podprvakinja Nika Štor.

Pri deklicah je državna prvakinja postala Sara Kovačević (MAJA). V celem tednu je pokazala največ, tudi finalni obračun je dobila izjemno suvereno s 6:1 in 6:1. Državna podprvakinja je postala Nika Štor (RAVNE), ki se je borila odlično celo prvenstvo, vendar je v zadnjem obračunu morala priznati premoč Sari Kovačević. Pri dečkih je zmago slavil Mark Pavčič (TKMED), ki je v finalnem obračunu premagal Gila Kito (ASLIT) v treh nizih, s 6:4, 1:6, 6:3 in tako osvojil naslov državnega prvaka.

V dvojicah sta državna prvaka postala Stefan Đokić (SL-LJ) in Gil Kita, ki sta v treh nizih premagala Marka Pavčiča in Jaša Pečovnika (SL-LJ). Pri deklicah pa sta zmago slavili Nika Štor in Lili Štusaj (BR-MB), ki sta bili boljši od Tie Markl (KRŠKO) in Stele Antolinc (ŠD_LTA), v dveh suverenih nizih.

Državno prvenstvo U14
(ŽTK Maribor, tepih)

Rezultati do finala

Finale: Pavčič M. –  Kita G. 6:4, 1:6, 6:3

Dvojice
Rezultati do finala

Finale: Đokic S./Kita G.  – Pavčič M./Pečovnik J. 3:6, 6:3, 12:10


Deklice
Rezultati do finala

Finale: Kovačević S. – Štor N. 6:1, 6:1


Dvojice
Rezultati do finala

Finale: Štor N./Štusaj L. – Antolinc S./Markl T. 6:3, 6:2